Malin och Sigge ska flytta från sin femrummare i Vasastan där de har bott tillsammans med sina tre barn, och för att sälja lägenheten har de förstås anlitat kändismäklaren tillika Sigges bror Fredrik Eklunds mäklarfirma, Eklund Stockholm New York.

Läs även Fredrik Eklund om babylyckan: Det ska våra tvillingar heta!

Fastigheten som är från sekelskiftet ligger på Upplandsgatan nära Odenplan i Stockholm, och lägenheten är 141 kvadratmeter stor. Förutom två kakelugnar, stuckatur och balkong som vetter mot innergården kan man se en medvetet inredd lya med ett marmorbeklätt kök och flera designmöbler.

Men för att knipa lyan krävs resurser. Närmare bestämt 14 950 000 kronor, om ingen bjuder över. Det innebär ett kvadratmeterpris på strax över 106 000 kronor.

Stockholms bostadsmarknad verkar ha stagnerat enligt de senaste rapporterna, kommer det verkligen gå att sälja lägenheten för 15 miljoner?

– Det tror jag absolut! Det är en unik lägenhet på en attraktiv adress, sådana lägenheter står sig alltid i värde, säger mäklaren Sofia Elfsson Da Costa på Eklund Stockholm New York.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Läs även Amanda och Alex Schulman har sålt sin lägenhet och köpt en ny