SVT-serien Bonusfamiljen har blivit en dundersuccé. Den humoristiska och träffsäkra diskbänksrealismen har lockat miljonpublik vecka efter vecka. Vi som tittare har kommit karaktärerna nära – och nu kan du komma ännu ett steg närmre!

Läs även: Så blir Bonusfamiljens tredje säsong – utan Lill-Babs

Medan Lisa och Patrik bor i ett bohemiskt, charmigt och färgsprakande hus i Duvbo, ett av Sundbybergs mysiga villakvarter, föredrar Katja en stilren och modern lägenhet inne i centrala Sundbyberg. Och nu är lägenheten ute till försäljning.

När inte den sparsmakade Katja bor där är lägenheten personligt och levande inredd med fingertoppskänsla. Stilen är övergripande skandinavisk med en bohemisk touch.

Den uppmärksamma kanske noterar att det är mycket IKEA-grejer i det välstylade hemmet? Stämmer. Inte helt oväntat, eftersom en av lägenhetens nuvarande ägare arbetar som butiksinredare på just IKEA.

Katjas kök Bonusfamiljen - nu kan lägenheten bli din!

Lägenheten ligger i Signalfabriken mitt i Sundbyberg med affärer, restauranger, gym precis utanför dörren, helt i Katjas linje. Den fina lägenheten har en påtaglig industrikänsla med en generös takhöjd på hela 3,85 meter och ett fantastiskt ljusinsläpp från höga vackra panoramafönster.

Katjas snygga lägenhet i Bonusfamiljen är till salu

Köket är stilrent i svart och vitt och smälter in diskret i den öppna och sociala planlösningen med närhet till både matplatsen och soffhörnan.

Katjas sovrum i Bonusfamiljen

I lägenheten finns två sovrum. I ”Katjas rum” finns det gott om garderober och plats för en majestätisk dubbelsäng samt utgång till balkongen. I ”Williams rum” sitter en lekfull tapet och det finns gott om både förvaring och plats för lek och bus (även om just William kanske inte är så mycket för den biten…).

Williams rum i Bonusfamiljen- nu är lägenheten i Sundbyberg till salu!
Hall i Katjas lägenhet i Sundbyberg - Bonusfamiljen.

Den luftiga hallen är målad i en fin ombonande blå kulör och har gott om förvaring, här finns en rejäl walk in closet.

Vi får anta att det här också innebär att Katja kommer att flytta om det blir fler säsonger av Bonusfamiljen. Säsong tre är dock redan inspelad och har premiär under 2019, förmodligen i början av året.

Läs också: Bonusfamiljen säsong 3 – så blir den

Signalfabriken Sundbyberg

Signalfabriken byggdes redan 1937, och har tidigare huserat bland annat en telegrafstation – därav namnet. 2013 totalrenoverades hela kvarteret och nu kan man ta del av det bästa av två världar – den gamla charmen från fabriken och alla praktiska fördelar som nyproduktion ger.

Foto: Notar via mäklare Charlotta Melin.

Mer information om lägenheten och fler bilder hittar du här

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Läs även:
Petra Mede om familjelivet: ”Klart mamman ska vara hemma mest”

Här är de mest klickade objekten på Hemnet 2017

Mer läsning

Femina