Grand Hôtels signatursviter har totaltrenoverats under våren och har fått de nya namnen Flaggsviten och Taksviten. Bakom förvandlingen står den svenske och internationellt prisade inredningsarkiteten Martin Brudnizki som har stor erfarenhet av att inreda anrika hotell, barer och restauranger.

Läs även: Stockholm får ett nytt lyxigt livsstilshotell – då öppnar det

De två sviternas nya inredning är lyxig men framförallt ombonad med harmoniska färger som blandats med subtila mönster. Färgerna domineras av två paletter blått och rosa samt grönt och gult.

– Jag ville förmedla känslan av ett fräscht hem med mycket färger. Ett ställe där man kan ha mycket kul, säger Martin Brudnizki.

Sviterna, som  ligger på samma våning och de går att nyttja var för sig eller kopplas ihop för ett större sällskap, båda sviterna har tillgång till privat takterass och öppna spisar.

– Med de här nya sviterna vill vi attrahera allt från popstjärnor till helt vanliga livsnjutare, alla ska få bo här, säger Pia Djupmark, vd för Grand Hôtel.

Arbetet med Grand Hôtel är Brudnizkis första uppdrag på hemmaplan, han är född i Stockholm men är baserad i London och New York med den egna designbyrån MBDS, Martin Brudnizki Design Studio. Bland de tidigare kunderna finns Four Seasons, Rosewood Hotels & Resort och The Royal Academy of Arts. Och nu även Grand Hôtel i Stockholm.

Kika in i sviterna här!

FOTO: Andy Liffner

[socializer-facebooklikeshare]

Läs även:

Cadierbaren på Grand Hôtel får ny kostym

Nu är renoveringen av danska designhotellet klar – kika in

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: