Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så ser hösten 2017 ut på Day Home

06 jul, 2017 
AvAlva Fierro
Day Home har med sina bohemiska mönster och material tagit designvärlden med storm. Nu släpper de en ny höstkollektion – smygkika på bilderna!
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Danska Day Home är grundat av Marianne Brandi, vars vision var att skapa vackra och internationella influenser från egna resor jorden runt och fusionera dem med tidlös skandinavisk design.

Deras kollektioner består alltid av en färgstark blandning av modern och klassisk design och i höstens nyheter har man inspirerats av resor till Marocko, Indien och Skandinavien, där textilierna och mattorna går i blå toner, puder och lila.

– Autencitet och hållbarhet är viktigt för oss. Därför arbetar vi med små producenter, vissa är familjedrivna företag där man fört vidare kunskapen från generation till generation, berättar chefsdesigner Marianne Brandi.

Annons

Spana in den nya kollektionen:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons