Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Så ser hösten 2018 ut hos Granit

28 aug, 2018 
AvNanna von Knorring
Textilier i överflöd, vackra naturmaterial och personliga, gröna färgklickar. Det är dags att uppdatera hemmet inför den nya säsongen och Granit är en av kedjorna som släppt inredningsnyheter som får oss att längta efter mysiga höstkvällar.
Annons
Glaserad kruka från Granit
Piedestal och kruka från Granit, hösten 2018
Krukor i betong från Granit
Annons
Vattenkanna i metall från Granit
Piedestal i trä med krukor
Annons

Allt eftersom sommaren lider mot sitt slut så börjar många varumärken lansera sina höstkollektioner. Nu presenterar Granit sina nyheter för säsongen under tre olika teman; höststart, textil och växter.

För många innebär hösten en nystart på olika plan efter semestern. Precis som skolbarnen köper nya pennor, block och skolböcker så kan även vuxna uppdatera sin studie- eller arbetsplats i hemmet – något Granit tagit vara på i form av bland annat årsplaner, pegboards och praktisk förvaring för skrivbordet.

Annons
Granit släpper höstnyheter
Hösten hos Granit 2018 – förvaring
Hösten hos Granit går i naturmaterial
Annons
Granit släpper höstkollektion
Naturmaterial och skrivbordstillbehör bland Granits höstnyheter
Annons
Höstens kulörer tar plats hos Granit
Höstnyheter för skrivbordet hos Granit
Annons
Förvaring och skrivbordstillbehör från Granit

Textilier gör såklart även entré i hemmet igen efter sommarens värmeböljor. När temperaturerna börjar dala suktar vi allt mer efter varma toner, textur och flera lager av plädar och kuddar i såväl soffan som sovrummet.

Annons

Granit låter sina textilier gå i nyanser av kummin, grått, grågrönt och gråvitt – kulörer som även tar plats i belysningen för att maximera höstmyset. Det finns både värmande filtar i ull, våfflade plädar, sammetskuddar samt linnekuddar bland Granits nyheter.

Granits höstnyheter går i kummin
Ullpläd från Granit
Sammetskuddar från Granit, hösten 2018
Annons
Linnekuddar från Granit, hösten 2018
Kudde i kulören kummin från Granit
Annons
Plädar och kuddar hos Granit hösten 2018

Hösten hos Granit tar även form i hållbara och tidlösa naturmaterial. Såväl naturfärgat trä, rispapper, bambu som rotting syns bland inredningsnyheterna.

Annons

Fokuset ligger i mångt och mycket på stilrena linjer och tidlösa, smarta förvaringsmöjligheter – oavsett om det är en galge, en korg eller något för skrivbordstillbehören.

Svart förvaringskorg, Granit
Smart förvaring från Granit
Rund galge från Granit
Skoförvaring från Granit, hösten 2018
Lampa i rispapper och bambu

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Förvaringslösningar från Granit

Det gröna inslaget fortsätter vara en favorit även i höst och får gärna gå efter mottot ”more is more” för att skapa flera levande färgklickar i hemmet. Lyft fram växterna med krukor och piedestaler – eller varför inte med en ampel inomhus?

Annons

Granit matchar det gröna med tillbehör i såväl trä, metaller, glaserad keramik och betong. Växterna får vara hur personliga som helst och du kan med fördel blanda olika varianter, storlekar och kulörer.

Hösttrend – personlig grönska

Foto: Granit

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Annons