Artikeln innehåller reklamlänkar

I år är det ”more is more” som gäller när det kommer till julbelysningen i hemmet. Kombinera dina elljusstakar med levande ljus, vackra adventsstjärnor och mysiga ljusslingor. Just adventsstjärnan är en riktig klassiker som finns i flera olika tappningar i butik – oavsett om du föredrar vintervitt, färg eller glitter.

Julstjärnan går även att styla på flera olika sätt. Den är klassisk och fin tillsammans med en ljuskälla i fönstret, som taklampa eller varför inte bara som en dekoration ståendes på golvet eller på ett sidobord? Oavsett var du placerar stjärnan så kommer den garanterat att skapa julstämning i hemmet.

Det finns julstjärnor för de flesta smaker i år, men för den som är ute efter en stor julstjärna går de flesta i klassiskt vitt. Ute efter mer färg? Det finns många fina julstjärnor att välja bland och det går alltid att vara kreativ med lite färg och dekorationer om man vill sätta sin egen prägel på en nyinköpt adventsstjärna.

Här listar vi 16 fina, stora adventsstjärnor – från 65 centimeter upp till 150 centimeter:

Julstjärnor som mäter 65 till 75 centimeter:

1. Vinröd adventsstjärna, Åhléns

vinröd adventsstjärna från åhléns

Miljömärkt, vinröd adventsstjärna gjord i papper som fungerar med en liten ljuskälla. Finns även i beige, rött och vitt. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Julstjärna i guld, Star Trading

julstjärna i guld från star trading

Julstjärnan Dot från Star Trading i guldfärgat papper med mönster. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

3. Svartvit julstjärna, Markslöjd

svartvit julstjärna från markslöjd

Julstjärna som mäter 75 centimeter i grafiskt vitt och svart. Finns att köpa här (länk till Apprl). Julstjärnan finns även i rött och vitt här (länk till Apprl).

4. Klassisk julstjärna, Femina

Fina adventsstjärnor i extra hårt papper vilket gör dem mycket hållbara. Finns i röd och vit variant och passar även till lampfot. Finns att köpa här.

5. Prickig julstjärna, Åhléns

prickig julstjärna från åhlens

Miljömärkt vit julstjärna med prickar i guld. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

Julstjärnor som mäter 80 centimeter:

6. Gul adventsstjärna, Granit

mörkgul julstjärna från granit

Julstjärna i trendfärgen saffran, tillverkad i papper av återvunnen textil. Finns även i grönt, grått och rött. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

7. Blå julstjärna, Watt & Veke

stor blå julstjärna från watt & veke

Elegant adventsstjärna i blått med små stjärnor i silver och hål som ger ett fint, milt ljus. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

8. Röd julstjärna, Lene Bjerre

mörkröd julstjärna från lene bjerre

Vacker julstjärna i mörkröd färg som blir en fin dekoration lagom till jul. Finns även i guld och silver. Finns att köpa här (länk till Apprl).

9. Vit julstjärna med detaljer i guld, Watt & Veke

minimalistisk julstjärna i vitt och guld från watt & veke

En vacker juldekoration för minimalisten. Den här vita julstjärnan har subtila detaljer i glittrigt guld. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

Julstjärnor som mäter 90 centimeter:

10. Naturvit julstjärna, Granit

naturvit stor julstjärna från granit

Naturvit julstjärna i handgjort papper med fin textur och synliga textilfibrer. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

11. Adventsstjärna i guld, Åhléns

stor adventsstjärna i guld från åhléns

Glittrig och guldfärgad adventsstjärna i papper. Matcha med en ljuskälla för ett vackert ljussken i fönstret. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

12. Vit adventsstjärna, Åhléns

stor vit julstjärna som mäter 90 centimeter från åhlens

En adventsstjärna som matchar snön utanför fönster – vit, glittrig och vacker. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

Julstjärnor som mäter 100 centimeter och mer:

13. Stor adventsstjärna, Lagerhaus

stor adventsstjärna från lagerhaus

Vit adventsstjärna som mäter 100 centimeter i diameter. Stjärnan har en medföljande sladd med strömbrytare. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

14. Stor adventsstjärna med mönster, Watt & Veke

stor, vit julstjärna från Watt & Veke

Fin adventsstjärna med mönster av små hål som låter ljuset flöda ut. Stjärnan mäter 118 centimeter i diamater. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

15. Stor adventsstjärna, Åhléns

Julstjärna på 120 centimeter från åhlens

Stor adventsstjärna med en diameter på 120 centimeter. Stjärnan är i vitt papper med ett perforerat mönster som ger ett fint sken när stjärnan kompletteras med en ljuskälla. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

16. Stor vit julstjärna, North light

Stor julstjärna som mäter 150 centimeter – från North Light

Stor julstjärna som mäter hela 150 centimeter i diameter. Julstjärnan är tillverkad i vit papp. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

Läs också: 5 säkerhetstips för dig som älskar levande ljus