Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Smarta och snygga garderobslösningar

06 okt, 2016 
AvLotta Hansson
Så kom hösten. Sommarkläderna ska hängas undan och höstgarderoben plockas fram. En snygg och bra garderobslösning hade helt klart underlättat. Högst på önskelistan står ett dressingroom med Kvänums nya Intro och Elfas nya skjutdörrar Linear.
Annons
kvanum-intro-garderob-ramel

Lyxigare garderobslösning än Kvänums  Intro för man leta efter. På bilderna visas den i rökt ek men den finns också i alm, ask och vitbonad ek. Den nya luckan Ramel  finns med en fyllning av trä eller med glas.

intro-garderob-kvanum

Inspirationen till Intro och luckan Ramel har Kvänums designchef Per Fernholm hämtat från en skog och dess glesa grenverk.

Annons
Elfa.linear.hanna-werning.---Bedroom

Linear heter Elfas nya skjutdörrar, framtagna i samarbete med Hanna Werning. I serien ingår fyra mönster: gravity, flow, zack och mimic. Skjutdörrarna är utan ram vilket innebär att de urfrästa mönstren tar för sig över hela ytan. Det finns även en helt slät version och en med en infälld retroformad spegel.

Elfa.HannaWerning

– Jag lekte med skuggspelen från skenor, hyllor och trådbackar och plötsligt insåg jag att mönstren fanns mitt framför näsan på mig, säger Hanna Terning om sin kollektion Linear för Elfa.

Läs även!

Annons