Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Snygga och smidiga kaminer i höst: våra favoriter

20 sep, 2019 
AvLina Sköld
öppen spis utan skorsten, eldstad
Få känslan av värme och mys med en skorstensfri eldstad. Slipp allt krångel som sot och aska med våra favoriter!
Annons

Drömmer du om att känna värmen från en kamin? Förtrollas av lågornas lugn och bara mysa? Att köpa och installera en braskamin kan vara ett stort ingrepp, men det behöver inte vara det. Med en kamin utan skorsten får du ta del av alla fördelar, och slippa allt krångel.

Kaminer utan skorsten, våra favoriter:

vit braskamin från ellos

Öppen spis från Ellos med riktig eld utan rök. Den kommer i både vitt och svart, här finns den!  (reklamlänk)

värmefläkt med inbyggd brasa från Clas Ohlson

Värmefläkt med dekorationsbrasa från Clas Ohlson som med svepande rörelser värmer upp hela rummet. Den har en tystgående fläkt och energisparande värmeelement, här hittar du den!  (reklamlänk)

Annons
takhängd braskamin från chilli
takhängd braskamin i svart från chilli

Stilren takhängd braskamin som eldas med bioetanol från Chilli. Kaminen har en design som skapar ett unikt utseende och blir både en inredningsdetalj och bidrar till en mysig stämning. Den här modellen har svart pulverlackat stål i både röret och nedtill. Braskaminer som eldas med bioetanol är ett miljövänligt sätt att få till en stämningsfull brasa utan vare sig rök eller aska – perfekt för hem utan skorsten. Här finns den! 

Annons
väggmönterad kamin från chilli

Dublin elkamin från Chilli är en modern, skorstensfri kamin för den stilmedvetna. Välj om du vill bygga in kaminen i väggen, eller bara hänga upp den. Tack vare patenterad teknologi som ger realistiska lågor är elkaminen är väldigt naturtrogen. Med Dublin kan du njuta av skön värme och komma i riktig mysstämning – precis som med en riktig kamin. Fördelen gentemot en vanlig kamin är att du inte riskerar att sota ner möbler och inredning eftersom att Dublin inte avger varken aska eller rök. Här hittar du den! 

Läs mer:

Annons