Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Søstrene Grene öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

14 aug, 2019 
AvNanna von Knorring
Budgetkedjan Søstrene Grene expanderar och öppnar nu en flaggskeppsbutik i centrala Stockholm. Smygkika på sortimentet nedan!
Annons

Den danska budgetkedjan Søstrene Grene slår upp portarna till sin första flaggskeppsbutik i Stockholm. Butiken blir den trettonde i Sverige och den andra i Stockholm, där det sedan tidigare finns en butik i Liljeholmstorgets galleria.

Søstrene Grene erbjuder såväl stora som små produkter inom heminredning och har allt från mindre möbler till köksattiraljer och smarta DIY-artiklar. Det finns även produkter inför skolstart och till kontoret samt till helgens fester och hemmaprojekt.

Varumärket, som grundades av den danska familjen Grene år 1973, kretsar kring de kreativa, fiktiva systrarna Anna och Clara Grene som gör allt för att göra vardagen lite härligare med hjälp av inredning och smarta prylar som bidrar till känslan av ”hygge”.

Søstrene Grenes flaggskeppsbutik i Stockholm

Öppningen firas med festligheter i butiken under fredagen och utbudet kommer uppdateras varje vecka.

– Vi ser fram emot att addera den nya butiken på Gamla Brogatan i Stockholm till Søstrene Grene-familjen. På varje ny plats vi öppnar, ser vi möjligheten att ta med oss lite av Søstrene Grenes ”hygge” och erbjuda unika shoppingupplevelser till ännu fler kunder. Vi är glada över att få möjlighet till detta genom den nya flaggskeppsbutiken i Stockholm, säger Mikkel Grene, VD och delägare, Søstrene Grene, i ett pressmeddelande.

Annons

Flaggskeppsbutiken öppnar fredagen den 16 augusti på Gamla Brogatan 26 i Stockholm klockan 09.59.

Smygkika på en del av sortimentet hos Søstrene Grene:

Saker till kontor och skola hos Sostrene Grene

Den senaste kollektionen från Søstrene Grene fokuserar på skol- och jobbstart efter semesterperioden. Bland de smarta prylarna finns bland annat stilren förvaring för såväl papper som större ting samt en modern variant av den klassiska anslagstavlan.

Modern anslagstavla från Søstrene Grene
Detaljer till köket från Søstrene Grene
Annons

I bassortimentet hos Søstrene Grene finns mycket fint till köket, bland annat textilier, assietter i milda färger, skärbrädor i trä och matchande träslevar.

DIY och pysseltillbehör från Søstrene Grene

Det finns dessutom alltid mycket att välja på för den som gillar att pyssla och ta sig an stilfulla DIY-projekt hemma.

Läs mer:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons