Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Steve Angello och Isabel Adrian säljer sitt lyxhus i Hollywood

16 okt, 2017 
AvFemina
Nu säljer Steve Angello och Isabel Adrian sin superlyxvilla i Hollywood. För 44 miljoner kronor blir den din.
Annons

Förra året flyttade house-stjärnan Steve Angello och Svenska Hollywoodfruar-profilen Isabel Adrian in i en takvåning i Södermalms äldsta stenhus, precis vid Slussen. Och nu är det dags för försäljning av parets mycket påkostade villa i Hollywood Hills i Los Angeles, uppger Los Angeles Times.

Utgångspriset för den, minst sagt, lyxiga 557 kvadratmetersbostaden är 5,5 miljoner dollar – motsvarande 44 miljoner kronor. Huset består av fyra sovrum, fem badrum och har en pool med tillhörande utomhusdusch. Terassen bjuder dessutom på en närmast cinematisk utsikt över Hollywoods välkända kullar.

Angello och Adrian köpte huset 2013 för 31 miljoner kronor, och borträknat eventuella kostnader för interiörsförändringar ser det alltså ut som att paret gör en rejäl vinst i och med försäljningen.

Isabel Adrian är alltjämt aktuell i Svenska Hollywoodfruar, medan Steve Angellos producent- och artistkarriär spinner vidare. Paret har tillsammans barnen Monday-Lily, 7, och Winter-Rose, 5.

Se bilderna från det superlyxiga Hollywood Hills-huset här:

Foto: IBL, Sean Gordon

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Annons