Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uppdatera din Malm-byrå – 5 fina tips

13 jul, 2017 
AvNanna von Knorring
Står det en Malm-byrå någonstans i ditt hem? Du är inte ensam. Originalet är ett stilsäkert kort, men om du vill uppdatera din Ikea-byrå finns det mycket inspiration att hämta.
Annons

Den omåttligt populära Malm-serien från Ikea har letat sig in i många hem och hus sedan den lanserades. De stilrena byråerna finns i flera storlekar och färger och passar in i såväl sovrum, vardagsrum som i klädrum.

Även om originalet är snyggt kan det ibland vara trevligt med en uppdatering i inredningen, utan att behöva köpa nya möbler.

Skapa något annorlunda och unikt med hjälp av enkla medel – här följer fem fina sätt att pimpa din Malm-byrå på.

1. Sätt mönster på din Malm

Foto: Ikea via Behangfabriek.com

En Malm-byrå behöver inte vara enfärgad. Sätt mönster på den med hjälp av stickers eller dekorplast – din gamla byrå kommer bli rummets mittpunkt.

Annons

2. Pimpa barnens byrå med stickers

Foto: Kaikki Mitä Olen

Uppdatera byrån i barnrummet på ett stilsäkert sätt genom att använda stickers. Stickers är enkla att fästa på luckorna och går snabbt att ta bort ifall du skulle ändra dig.

3. Uppgradera hela byrån

Foto: Picky Living

Om du inte själv vill göra jobbet kan du ge din byrå en heluppgradering genom att låta Ikea-hack företaget Picky Living göra DIY-jobbet åt dig. Välj färg, toppskiva, sockel och beslag för en helt ny byrå från cirka 2500 kronor och uppåt. Ifall du vill göra uppgraderingen själv kan du inspireras och enkelt måla om möbeln och fästa valfria handtag på den.

Annons

4. Lägg på en toppskiva i glas

Foto via: Desire to inspire

Låt din byrå fungera som en snygg avlastningsyta genom att fästa en skiva i glas på toppen av den. Ett minimalistiskt och stilrent tillägg till din vita Malm-byrå.

5. Sätt färg på luckorna

Foto: Ikea

Måla eller använd dig av dekorplast för att sätta mer färg på din neutrala byrå. Du kan välja att mixa färger i olika nyanser eller låta byrån bli monokrom i en ny, fräsch kulör.

 

Artikeln publicerades först på Residence.

 

Annons