vårnyheter inredning ellos home

Våren står runt hörnet och på Ellos Home har det redan börjat blomstra. Till den nya säsongen lyfter vi våra hem med inslag av blått och lila. Den skandinaviska, naturnära stilen ligger kvar med inslag av trä och mjuka och inbjudande former men nu med en touch av blomstrande färg.

Vi bäddar gärna sängen i lila och blå nyanser och uppdatera vardagsrummen med naturnära detaljer.

Vårnyheter 2021 från Ellos Home:

Kika in vårens inredningsnyheter på Ellos Home redan nu i allt från möbler och belysning till mjuka textilier, dekoration och mattor i vårens färger, former och material.

Loungestol i skandinavisk, stilren design med skålat ryggstöd. Klädsel i sammetstyg med skumfyllning. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Kuddfodral i bomull. Framsidan har ett tuftat mönster på en lite grövre, vävd kvalitet med lätt struktur. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Vas i färgat, mönstrat glas med oregelbunden form. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Soffa med rundade former och sits med dekorativ indragning med en klädsel i sammet. Finns i beige och blått. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Bordslampa med fot och skärmhållare av metall med matt finish och en skärm av tyg med grövre struktur. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Sängbord i rotting med hylla undertill. Toppen är förstärkt med en plywoodskiva under rottingen. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Lila tuftad ryamatta i mjuk, tvättad ull med samma look och känsla som hos de klassiska grekiska Flokatimattorna. Garnet är naturfärgat, vilket innebär att inga färgämnen använts i tillverkningen. Finns även i beige och grått. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Piedestal i mangoträ med brunvaxad finish. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Blått påslakanset i percale av ekologisk, kammad bomull. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Sänggavel i rotting med ett dekorativt mönster som ställs på golvet. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Trendig poster med lila nyans tryckt silkepapper. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Trendig och stor 5-sitsig soffa med schäslong. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Rund dekorativ vas av stengods. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Ljushållare i äkta marmor. för blockljus. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Bordslampa med fot av metall i antik mässingfinish och skärm av plisserad textil. Skärmen är något riktbar i alla riktningar. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

2-pack stolar av massiv alm med sits av vadderad rotting. Finns i fyra olika nyanser. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

Vas av stengods med ribbat strukturmönster. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Golvspegel i industriell stil med stativ och ram av stål. Spegeln kan vinklas steglöst och skruvas fast i önskat läge med en knopp på varje sida. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Taklampa i flätad, konstgjord bambuimitation. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Quiltat överkast i vintagetvättad ekologisk bomull. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Foto: Ellos Home

LÄS MER:

Här är 2021 års hetaste inredningstrender – teddy, trä och allmoge

Smyckesförvaring – 13 fina skrin att klicka hem

Här är säsongen finaste dukning – välkommen till bords!