Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Wall of Art lanserar ny kollektion av Lovisa Häger

13 jun, 2018 
AvMalin Karlberg
Konst i stora format kan lyfta ett helt rum – och behöver inte bli dyrt. Nu lanserar Wall of Art en limiterad kollektion med motiv av Lovisa Häger.
Annons

Inredaren och bloggaren Lovisa Häger – som skriver bloggen An Interior Affair på vår systersajt Residence, har skapat en limiterad kollektion med konsttryck i storformat för Wall of Art. Kollektionen består av fem abstrakta motiv som säljs i en upplaga om 10 exemplar var, i formaten 100×100 cm och 130×100 cm.

Lovisa Häger driver bloggen An Interior Affair på Residence.

Tanken med kollektionen är att göra konst i storformat mer prisvärd – konsttrycken börjar på 349 kr. För att få en mer exklusiv känsla – och slippa köpa en dyr glasram – kan de fästas på kilramar.

Så här gör du:

– Du behöver kilram i rätt mått samt kilar, dubbelhäftande tejp och färgad tejp att klä in ramen i (t ex eltejp).

– Börja med att sätta ihop ramen genom kila ihop sidorna, mät noggrant att diagonalen är lika lång åt båda hållen – först då är ramen riktigt rak!

– Sätt fast kilarna i de angivna hålen och slå försiktigt in dem.

– Använd eltejpen längs med ytterkanterna av ramen för att dölja den trärena kanten, här kan det behövas två parallella remsor med tejp för att täcka hela ytan.

Fram till 23 juni visas kollektionen på Space BY – en popup-yta som stylats av Studio Svenssons på Hobo Hotel i Stockholm.

Foto: Jesper Florbrant

Läs även:

Annons