Beppe Starbrink: Så har jag fått kärleken att hålla i 34 år

13 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Beppe Starbrink
Beppe Starbrink är sjukskriven från Go'kväll, men längtar tillbaka till jobbet på SVT.
Femina checkar läget med SVT-profilen!
Annons
Det här gjorde programledarna innan SVTBrand logo
Det här gjorde programledarna innan SVT

Sinnesstämningen

– Den är bra, uppåtgående. Det har varit långtråkigt under sjukskrivningarna, men det börjar lida mot sitt slut. Och nu när våren har kommit blir man glad av det också.

Kärleken

– Kärleken blomstrar. Den är bra.

Hur får man relationen att hålla så länge som ni gjort?

– Jag vet fan inte, om jag ska vara riktigt ärlig. Vi funkar ihop helt enkelt, under pandemin var vi tillsammans dagligen i flera år för att vi båda var ålagda att jobba hemifrån, och nu under sjukskrivningen är vi också båda hemma. Men vi ger varandra utrymme, och vi pratar mycket, om både viktiga och oviktiga saker.

Ekonomin

– Den är också bra. Jag är på inget sätt rik, man jobbar inte på SVT för att man vill tjäna mycket pengar. Men jag hade velat omfördela pengarna, och haft mer när barnen var små. Under småbarnsåren var det tufft att få det att gå ihop.

Annons

Klädstilen

– Jag trivs bra med sättet jag klär mig, men många tycker att jag har lite för mycket jeans på mig. Det blir gärna jeans, kängor och jeansjackor. Jag får en del kommentarer om hur jag klär mig i tv, och då är jag ändå ganska försiktig med denimkläderna i Go'kväll. Många tycker att jag borde klä upp mig lite.

– Man har ju åsikter om allt när man kollar på tv, men att man från det reser sig, letar fram ett vykort eller papper, hittar kuvert och adress och frimärke, och sen tar cykeln eller bilen till en brevlåda. Någonstans där borde det kanske rinna av en. Men samtidigt är det charmigt, det är ju smickrande att de är så pass engagerade.

Framtiden

– Jag tycker om förändring. Jag har lätt för att bli uttråkad, och känna att det stagnerat, så jag tycker om när det händer saker. Det är därför jag gillar Go'kväll också, det innehåller så fruktansvärt många olika moment att det aldrig blir tråkigt. Det finns alltid en framåtrörelse i det.

Bingolotto genom tiderna - minns du programledarna?Brand logo
Bingolotto genom tiderna - minns du programledarna?
Annons