Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Här är de 5 bästa nyheterna på HBO i juli

25 jun, 2020 
AvAnais Gonzalez Cruz
Goda nyheter för dig som älskar tv-serier! HBO släpper nämligen flera riktigt bra nyheter under juli månad – och vi har listat de allra bästa.
Annons

Äntligen är sommaren här – och det är också HBO:s nyheter för den kommande månaden. Nu i juli släpps flera spännande tv-serier på streamingtjänsten, bland annat The Night Manager och The White Princess.

Vi har listat de 5 hetaste HBO-nyheterna i juli månad, se dem nedan!

Nya serier på HBO i juli

4 Blocks

Säsong 1-3

Handling: Prisad tysk dramaserie om Ali “Toni” Hamady, ledaren för en ökänd libanesisk drogkartell i Berlin. Efter att hans svåger arresteras är det upp till Ali att få ordning på kaoset i familjen, ett uppdrag som kan kosta honom livet. Med bland andra Kida Khodr, Almila Bagriacik och Veysel Gelin.

Premiär: 1 juli, samtliga säsonger.

The White Princess

En bild från tv-seriern The White Princess på HBO.
Jodie Comer och Jacob Collins-Levy spelar huvudrollerna i The White Princess.

Miniserie

Handling: The White Princess är ett dramatiskt kostymdrama som baseras på den populära romanen av författaren Philippa Gregory. Handlingen utspelas under Rosornas krig, inbördeskrigen som skakade England under 1400-talet. På tronen sitter Kung Henry VII och hustrun Elizabeth of York, men deras äktenskap är allt annat än harmoniskt. Med Killing Eve-stjärnan Jodie Comer och Jacob Collins-Levy.

Annons

Premiär: 7 juli, samtliga avsnitt.

Brave New World

Säsong 1

Handling: Tv-serien Brave New World utspelas i författaren Aldous Huxleys framtidsdystopi, en värld där pengar, monogami och familj inte längre existerar som begrepp. I The Savage Lands råder dock en helt annan ordning, ett samhälle som ses som ett stort hot mot utopin. Med bland andra Demi Moore, Alden Ehrenreich och Harry Lloyd.

Premiär: 16 juli.

One Way Or Another (Por H or por B)

En bild från den spanska tv-serien One Way Or Another.
Samtliga avsnitt av One Way Or Another släpps på HBO den 22 juli.

Säsong 1

Handling: De två barndomsvännerna Hache och Belen har inte träffats på flera år när de möts på nytt i Madrids hippaste kvarter, Malasaña. Kommer de att fortsätta vara vänner? Baserad på den Goyanominerade kortfilmen Pipas. Med bland andra Brays Efe, Itziar Castro och Javier Bodalo.

Annons

Premiär: 22 juli, samtliga avsnitt.

The Night Manager

Miniserie

Handling: Den före detta brittiska soldaten Jonathan Pine arbetar som nattportier på ett egyptiskt hotell under den arabiska våren. När han rekryteras av en agent för att infiltrera en ohederlig affärsman kastas han rätt in i en farlig värld av vapenhandel och spioner. Regisserad av Susanne Bier. Guldkorn! Med bland andra Tom Hiddleston, Olivia Colman och Hugh Laurie.

Premiär: 22 juli, samtliga avsnitt.

Foto: TT//HBO

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons