Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Jenny Alversjö berättar nu om pojkvännen Anders

28 jun, 2020 
AvLinnea Lundgren
FotografTT, Instagram
Jenny Alversjö har tidigare varit väldigt försiktig med att berätta om kärleken till pojkvännen Anders.
Men nu öppnar hon upp om känslorna – och framtidsplanerna.
– Nu är Anders inte hemlig längre.
Annons


Jenny Alversjö, 46, har ett tufft år bakom sig. Det var i höstas som hon plötsligt drabbades av en stroke och var tvungen att långtidssjukskriva sig från sitt uppdrag som programledare i Nyhetsmorgon.

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny Alversjö på Instagram då.

Sedan hon tillfrisknat har Jenny flera gånger berättat om tacksamheten till pojkvännen Anders som tvingade Jenny att uppsöka sjukvård i tid. Men mycket mer än så har Jenny inte berättat om sin nya kärlek – tills nu.

Berättar om nya relationen

Det är i en stor intervju med Aftonbladet som Jenny Alversjö berättar om sin relation med pojkvännen. Anledningen till att hon velat hålla kärleken hemlig är av respekt till honom och hans familj. Anders är nämligen ingen offentlig person och har därför inte valt att synas i offentliga sammanhang.

– Sedan måste saker också få ta sin tid så man själv får landa i någonting innan man gör det publikt för andra. Han har inte heller valt att jobba med det jag jobbar med. Det känns som vi vill hålla det så i den mån det går. Men nu är Anders inte hemlig längre och det var ett gemensamt beslut. Vi har det väldigt bra, det har vi verkligen. Vi tycker om varandra och det känns jättebra, säger Jenny till tidningen och tillägger att hon tycker att det är rätt skönt att hålla relationen privat.

Annons

Tydligt är dock att relationen är seriös. När Jenny berättar om sin sommar avslöjar hon att pojkvännens familj har “ett ställe” i Skåne som paret kommer att besöka tillsammans.

Planerna för framtiden

Än så länge bor dock inte paret tillsammans. I stället har de valt att ta det lugnt och låta relationen gå framåt i sin egen takt.

– Men vi får se vad som händer. Det blir man också bra på, delvis med det jag varit med om men också de tider vi lever i, det är svårt att planera. Man får göra det bästa av nuet och försöka tänka positivt framöver och ta en dag i taget, ingen stress, säger Jenny Alversjö om att eventuellt flytta ihop med pojkvännen.

Det var snart tre år sedan som Jenny Alversjö och exmaken Patrik Larsson valde att gå skilda vägar. Tillsammans har de barnen Olivia, 19, och Leo, 15.

Annons