Till minne av Barbro "Lill-Babs" Svensson
1:21

Efter reklamen: Till minne av Barbro "Lill-Babs" Svensson

(1:21)

Slå på ljud

I vår har det gått fyra år sedan den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort, 80 år gammal. Nu väljer hennes tre döttrar Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen att skriva en bok som sin ikoniska mamma – döpt till just Vår mamma Lill-Babs.

I ett inlägg på Instagram berättar Kristin Kaspersen om beslutet för systrarna att skriva om sin mamma.

”Min mamma Lill-Babs! Vår mamma Lill-Babs! Nu kan jag äntligen berätta om ett bokprojekt som jag jobbat med under några månader och som har en speciell plats i mitt hjärta. Och det är för att huvudpersonen i boken har en alldeles speciell och stor plats i mitt hjärta. Jag har sedan i våras, tillsammans med mina systrar, skrivit på boken om vår mamma. Med våra egna ord och minnen”, skriver Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen om att sönerna Leon och Filip vuxit upp

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Kristin Kaspersen: ”Grävt i våra olika minnen”

Fortfarande kommer främlingar fram till Kristin på stan för att de vill prata om, eller hylla, hennes mamma Lill-Babs – något som fått tv-profilen att förstå hur mycket artisten har påverkat Sverige genom åren.

”Varför jag vill göra den här boken är att jag vill, om det är möjligt, låta mamma fortsätta att inspirera andra i den hon var, hur hon hanterade jobb med familjen och hur hon valde att alltid se möjligheter och det goda i livet”, skriver Kaspersen.

Den som är nyfiken på vem Lill-Babs var bakom kamerorna och utanför kändisskapet ska få svar på sina frågor, menar dottern.

Kristin Kaspersen om familjelyckan för okända lillebrodern Joakim

”Vi har grävt i våra olika minnen och upplevelser. Vi delar med oss av berättelser och bilder bakom kulisserna i såväl turné- som familjeliv och vi visar bilder som aldrig tidigare delats med allmänheten.”

The Storytellers – Lyssna med Louise
5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Louise

(5:00)

Slå på ljud
Mest läst