Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kristin Kaspersen om att sönerna Leon och Filip vuxit upp

01 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
kristin-kaspersen-barn-filip-leon-
Samtidigt som familjen avnjuter en härlig solsemester, reflekterar Kristin Kaspersen över sina söner. Som nu gått och blivit vuxna män.
Annons
TV: Här är Kristin Kaspersens stilresa genom årenBrand logo
TV: Här är Kristin Kaspersens stilresa genom åren

Kristin Kaspersen, 52, är mamma till två, sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Filip har hunnit fylla 24, och Leon är 17.

Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht, 58, var ihop under sju år, och fick sonen Filip 1997, innan de separerade en tid senare. Sedan gick Kristin Kaspersen vidare och gifte sig och fick sonen Leon med tv-profilen Hans Fahlén, 57, som hon senare separerade från 2009.

Kristin Kaspersen: Mina söner är vuxna män nu

Nu är mamma Kaspersen lyckligare än någonsin, hon och sönerna är på solsemester på varmare breddgrader, vilket hon delar med sig av på sina sociala medier.

”Att vara här med dessa två är ren lycka! Vi var här för 18 år sedan. Filip var 6 år och jag var gravid med Leon”, stoltserar hon samtidigt som hon visar upp en bild på killarna då de sitter och myser intill vattnet. Kristin Kaspersen fortsätter berätta samtidigt som hon reflekterar över att hennes småkillar inte är så värst små längre.

Annons

”Nu sitter jag med de här igen, nu vuxna män. Jag vet att det inte är lika ofta vi kan uppleva livet tillsammans nu när alla lever sina liv, precis så som livet är. Det gör att dessa stunder är obeskrivligt härliga och värdefulla. Leon har höstlov, jag och Filip jobbar. Men vi stannar upp när vi kan och upplever livet tillsammans. Så innerligt tacksam! Så fantastiskt lycklig!”

Medan Kristin Kaspersen är den kändaste av Filips föräldrar, så är hans pappa inte heller helt okänd. Martin Lamprecht, 57, är en före detta mästare inom femkamp, som bland annat har tävlat i OS.

Kaspersen om tomheten när sönerna blir stora

I somras diskuterade Kaspersen tillsammans med Christina Schollin och hennes dotter Pernilla Wahlgren i podcasten Nyfiken på hur de hanterar sina föräldraskap. Och Kristin Kaspersen gjorde då klart att de senare åren inneburit en stor omställning för henne.

– Jag är i en period just nu där jag har en vuxen, och en snart vuxen. Och att gå i från att vara småbarnsföräldrar... det blir en annan typ av mammaroll. Där jag känner att man måste få lite tid att förstå hur man ska hantera den, säger Kristin om hur hon upplevt att barnen gått från små till stora. Hon fortsätter:

– Jag tycker att det är superhärligt att se att de är stora, att de ska få leva sitt liv. Det är jättehärligt att få mera egentid, men samtidigt så blir det också lite tomt.

Se också: 10 saker du vill veta om Kristin KaspersenBrand logo
Se också: 10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen
Annons