1:41

Efter reklamen: Nytt innehåll från Netflix att hålla koll på i maj

(1:41)

Ny månad betyder som vanligt nytt material på streamingtjänsterna. Här listar vi alla nya filmer, serier och dokumentärer på Netflix i maj:

Nya serier på Netflix i maj

Below Deck

Below Deck på Netflix

Säsong 3-4

Handling: Nya medlemmar ansluter till besättningen på lyxbåten Eros och förbereder sig för en chartersäsong med minst sagt intensiva utmaningar.

Premiär: 1 maj

Navillera

Säsong 1

Handling: En 70-åring med en dröm och en 23-åring med stora talanger inspirerar varandra till att lämna det förflutna och istället anta utmaningen att lyckas som balettdansare.

Premiär: 4 maj

Selena: The Series

Säsong 2

Handling: När Selenas karriär får fart kämpar sångerskan för att förbli trogen mot sig själv, tillbringa kvalitetstid med sin familj och satsa på sina företag.

Premiär: 4 maj

Girl from Nowhere

Handling: Nanno är tillbaka med en ny säsong – och den här gången är hon inte ensam.

Premiär: 7 maj

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy på Netflix

Säsong 1

Handling: När första generationen superhjältar ska låta sina barn ta över stiger spänningen – och de gamla reglerna gäller inte längre.

Premiär: 7 maj

Här är skådespelarna i Heder säsong två – hela rollistan

Vincenzo

Säsong 1

Handling: Under ett besök till sitt hemland bestämmer sig en koreanskfödd italiensk maffiaadvokat att hämnas på en stor koncern. Målet? Rättvisa.

Premiär: 9 maj

The Upshaws

The Upshaws på Netflix

Säsong 1

Handling: En afroamerikansk arbetarklassfamilj försöker skapa ett bättre liv och en lyckligare tillvaro – samtidigt som de kämpar med vardagens utmaningar.

Premiär: 12 maj

Move to Heaven

Säsong 1

Handling: En man med Aspergers och hans farbror arbetar med att städa efter döda personer och för vidare berättelserna som deras familjer aldrig fick höra.

Premiär: 14 maj

Love, Death & Robots

Säsong 2

Handling: Från vilda äventyr på avlägsna platser till oroande möten nära hemmet. Den här Emmy-vinnande antologin återvänder med berättelser som provocerar och engagerar.

Premiär: 14 maj

Haunted

Säsong 3

Handling: En hotfull herrgård. En skrämmande melodi. En demonisk katt. Fler riktiga människor delar läskiga historier från sitt förflutna – och sanningen är skrämmande.

Premiär: 14 maj

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City på Netflix

Säsong 3-4

Handling: Sonja och Jennifer gör hemmafruarna sällskap och delar med sig av allt från familjeåtaganden till karriärmål.

Premiär: 15 maj

Who Killed Sara?

Säsong 2

Handling: För att lyckas med sin hämnd måste Álex fokusera på sin systers mörkare sidor, och acceptera det faktum att han faktiskt aldrig kände den riktiga Sara.

Premiär: 19 maj

Special

Säsong 2

Handling: Ryan fortsätter att utforska världen på egen hand, med alla de komplexa upp och nedgångar som livet och kärleken har att erbjuda.

Premiär: 20 maj

The Neighbor

Säsong 2

Handling: När Javi tror att han har blivit jordens superhjälte stöter han ihop med en oväntad konkurrent – och några utomjordiska besökare.

Premiär: 21 maj

Ragnarök

Ragnarök på Netflix

Säsong 2

Handling: Magne söker efter hjälp i sin kamp mot fiender, samtidigt som han strider mot sin oöverkomliga bror.

Premiär: 27 maj

Black Space

Säsong 1

Handling: En oseriös detektiv leder en utredning om en massaker där mördarna bar enhörningsmask.

Premiär: 27 maj

The Kominsky Method

The Kominsky Method på Netflix

Säsong 3

Handling: Sandy ska hantera en svår förlust, en skrämmande ekonomisk förpliktelse, en viktig återförening och en stor karriäruppgång – samtidigt.

Premiär: 28 maj

Lucifer

Säsong 5, del 2

Handling: Lucifer återvänder till de levandes land i hopp om att saker och ting ska bli rätt med Chloe.

Premiär: 28 maj

The Parisian Agency: Exclusive Properties

Säsong 1

Handling: Följ Kretz-familjen i Paris och deras verksamhet som fokuserar på lyxfastigheter.

Premiär: 31 maj

Nya filmer på Netflix i maj

Midsommar

Midsommar på Netflix

Handling: En sörjande kvinna följer med sin pojkvän och hans kollegor till en avlägsen svensk by som inte är den idylliska kommun som den verkar vara.

Premiär: 1 maj

Downton Abbey

Handling: Följ med bakåt i tiden tillsammans med familjen Crawley och deras personal som förbereder sig för en ny era och ett kungligt besök. Det visar sig att även perfekta planer kan gå fel.

Premiär: 3 maj

Monster

Monster på Netflix

Handling: En talangfull tonåring blir indragen i ett rån med dödlig utgång. Nu tvingas han kämpa för att försvara sin oskuld i ett rättssystem som redan dömt honom.

Premiär: 7 maj

Milestone

Handling: En sörjande lastbilschaufför har nyligen passerat 50 000-milsgränsen och riskerar att förlora det jobb som kommit att definiera honom till en nykomling.

Premiär: 7 maj

Super Me

Handling: Plötsligt upptäcker en fattig manusförfattare att han kan ta med sig skatter från sina drömmar in i verkligheten. Det dröjer dock inte länge förrän allt raseras.

Premiär: 9 maj

Oxygen

Oxygen på Netflix

Handling: Liz vaknar upp i en kryokammare helt utan minne. Samtidigt börjar kampen för att överleva och minnas vem hon är innan syret tar slut.

Premiär: 12 maj

En dans för 41

Handling: En homosexuell kongressledamot gifter sig med dottern till Mexikos president. Samtidigt lever han ut sitt sanna jag på en hemlig klubb – fram till att skandalen uppdagas och allt vänds upp och ner.

Premiär: 12 maj

Kvinnan i fönstret

Kvinnan i fönstret på Netflix

Handling: En psykolog vågar inte lämna sitt hem på grund av torgskräck, men blir besatt av sina nya grannar. Plötsligt får hon bevittna ett våldsamt brott – problemet är bara att ingen tror på hennes historia.

Premiär: 14 maj

Ferry

Handling: Innan Ferry Bouman byggde sitt drogimperium utförde han ett hämnduppdrag som testade hans lojalitet – och ledde honom till en kärlek som förändrade livet.

Premiär: 14 maj

I Am All Girls

Handling: En trotsig polis och en seriemördare är båda ute efter personerna bakom en inflytelserik pedofilring.

Premiär: 14 maj

The Strange House

Handling: När en storstadsfamilj flyttar till en avlägsen stad försöker två unga bröder och deras nya vänner lösa det hotfulla mysteriet som hemsöker deras nya hem.

Premiär: 14 maj

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey på Netflix

Handling: En rik, äldre man och en godtrogen högskolestudent inleder ett intensivt förhållande som präglas av att utforska deras erotiska ytterligheter.

Premiär: 16 maj

Boyhood

Handling: Två skilda föräldrar kämpar för att vägleda sin son genom livet. Från barn till ungdom, och slutligen vuxen.

Premiär: 16 maj

Pitch Perfect 2

Handling: Tre år efter att The Bellas tog hem den nationella a capella-finalen inträffar en skandal som vänder upp och ned på allt.

Premiär: 16 maj

Sardar Ka Grandson

Handling: En kärleksfull sonsons försök att återförena sin döende farmor med hennes barndomshem övergår till en komplicerad affär med gränsöverskridande karaktär.

Premiär: 18 maj

Army of the Dead

Army of the Dead på Netflix

Handling: En grupp legosoldater bestämmer sig för att riskera allt och ger sig in i karantänzonen för att genomföra den största kuppen någonsin.

Premiär: 21 maj

Baggio: Den gudomliga hästsvansen

Handling: Följ den italienska fotbollsstjärnan Roberto Baggios 22-åriga karriär, från den skakiga debuten till de mest minnesvärda ögonblicken på planen.

Premiär: 26 maj

Blue Miracle

Handling: En förmyndare och hans barn slår sig samman med en pensionerad båtkapten i hopp om att vinna en lönsam fisketävling och därmed kunna rädda sitt barnhem från att slå igen.

Premiär: 27 maj

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood på Netflix

Handling: Året är 1969 och en avdankad tv-stjärna och hans stuntman försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

Premiär: 27 maj

Nya dokumentärer på Netflix i maj

The Sons of Sam: En resa in i mörkret

Handling: Kriminaldokumentär om fallet Son of Sam som blev en livslång besatthet för journalisten Maury Terry.

Premiär: 5 maj

Money, Explained

Handling: Dokumentärserie om pengar och pengars potentiella fällor – från kreditkort och kasinon till bedrägerier och studielån.

Premiär: 11 maj

Spikbombaren: Terror i London

Handling: Kriminaldokumentär om bombningarna av minoriteter i London 1999 och jakten på att identifiera högerextremisten som låg bakom dem.

Premiär: 26 maj

High on the hog: Hur det afroamerikanska köket förändrade USA

Handling: Historisk dokumentär där kocken och författaren Stephen Satterfield undersöker läckra genomslag från Afrika till Texas.

Premiär: 26 maj

HBO-serien du inte får missa – och 9 andra härliga tips

Foto: Netflix

Utvald läsning

Femina