Vänner-skådespelarna tillsammans 1994, Lisa Kudrow och Courteney Cox med sina barn som små.

1:26

Efter reklamen: 10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

(1:26)

Courteney Cox

Courteney Cox spelade Monica Geller i Vänner, som gifte sig med Matthew Perrys karaktär Chandler Bing. I serien kan paret inte få några egna barn, och adopterar tvillingar som föds i de allra sista avsnitten. I verkliga livet lyckades Courteney bli gravid lagom till seriens sista avsnitt, vilket fick döljas i Vänner eftersom det inte passade med vad karaktärerna gick igenom. Cox fick dottern Coco med exmaken David Arquette i juni 2004, så Coco fyller hela 17 år i år. Courteney och David skilde sig 2013, och i dag är skådespelaren förlovad med Snow Patrol-medlemmen Johnny McDaid.

Courteney Cox poserar med dottern Coco.

Courteney Cox fick dottern Coco 2004.

NIJO

Jennifer Aniston

Barnen från Modern Family har vuxit upp – så ser de ut idag

Jennifer Aniston har varit gift två gånger, först 2000-2005 med Brad Pitt, och sedan med Justin Theroux 2015-2017. Hon har dock aldrig fått några barn, även om ryktena om att hon ska bli mamma har florerat flitigt sedan tiden med Brad Pitt. Nyligen gick ryktet att hon skulle adoptera en liten flicka från ett barnhem i Mexiko, något hon nu dementerat.

I stället verkar Jennifer Aniston lägga sin energi på karriären – hon är den av Vänner-stjärnorna som rönt överlägset störst framgångar – och på sina hundar. Hon har nu två hundar tillsammans med exmaken Justin.

Lisa Kudrow

När Lisa Kudrow blev gravid med sitt och maken Michael Sterns barn i slutet av 1997, så var hon mitt uppe i att spela in den fjärde säsongen av Vänner. För att inte behöva dölja den växande gravidmagen skrev det i stället in i serien att Phoebe var surrogatmamma åt sin brors trillingar.

Lisas son Julian föddes i maj 1998, och trots att Lisa och Michael fortfarande är gifta och lyckliga, så blev det bara ett barn för dem – delvis på grund av Julian själv.

– Julian gjorde det tydligt från ögonblicket han kunde prata att han inte ville ha en bror eller syster. Han kan än idag säga ”tack så mycket”, har Lisa Kudrow berättat.

Lisa Kudrow med sonen Julian på röda mattan.

Lisa Kudrow och sonen Julian.

KH1

Oscarsgalans mest pinsamma ögonblick under 00-talet

Matthew Perry

Matthew Perry har gått igenom många svåra perioder i livet, och kämpat mot missbruksproblem sedan Vänner-tiden. De senaste åren har hans liv också kantats av hälsoproblem, som tvingat honom att ligga på sjukhus månader i streck. Perry har aldrig fått några barn, men verkar nu i alla fall ha hittat kärleken i producenten och managern Molly Hurwitz.

Paret blev ihop i december 2019, och förlovade sig i november 2020. Om det blir några barn för paret får framtiden utvisa, men de har än så länge adopterat hunden Alfred tillsammans.

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc har 16-åriga dottern Marina tillsammans med sin exfrun Melissa McKnight, som han var gift med mellan 2003 och 2006. Han ser sig också fortfarande som bonuspappa till Melissas barn från en tidigare relation. I dag är Matt ihop med 17 år yngre Aurora Mulligan, som han träffade i samband med en Top gear-inspelning.

David Schwimmer

Ross Geller i Vänner var den i gänget som fick barn först, och under seriens gång sågs som den ansvarstagande och vuxna bland de sex vännerna. I verkligheten fick David Schwimmer inte barn förrän 2012. Dottern Cleo har han tillsammans med exfrun Zoe Buckman, som han var gift med från 2010 till 2017.

”Vår prioritet är så klart vår dotters lycka och mående under den här utmanande tiden, så vi ber om stöd och respekt för vårt privatliv när vi fortsätter uppfostra henne tillsammans och navigera oss igenom det här nya kapitlet för vår familj”, skrev Schwimmer och Buckman i ett pressmeddelande när de valde att skilja sig.

David Schwimmer, Zoe Buckman och dottern Cleo på röda mattan.

David Schwimmer uppfostrar dottern Cleo tillsammans med exfrun Zoe.

Broadimage/REX

Källa: Hello Magazine.

Jennifer Anistons svar på ryktet om att hon ska bli mamma