Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Ninna Prage är Ulf Lundells nya kärlek

15 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Ulf Lundell och Ninna Prage.
Ulf Lundell har hittat kärleken igen, efter att ha skilt sig från exfrun Sofia Lundell 2017.
Nu är det PR-konsulten och tidigare journalisten Ninna Prage som fått musikern på fall.
”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skriver Prage till Expressen.
Annons
5 saker om Ulf Lundell du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Ulf Lundell du kanske inte visste

Fyra år efter skilsmässan från hustrun Sofia Lundell så är artisten Ulf Lundell, 71, i en relation igen. 37-åriga Ninna Prage, PR-konsult och tidigare journalist på Expressen och Aftonbladet, är Lundells nya flickvän.

Det bekräftar hon i ett sms till Expressen.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skriver Prage till Expressen.

Prage har numera lämnat journalistiken och är PR-konsult på byrån Westander.

Ninna Prage har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Örjan Ramberg, 73. I samband med att Ramberg var med i Stjärnorna på slottet 2014 lämnade de två landet för en kärlekssemester på Kanarieöarna. Ninna Prage var då en 32-årig hälsoreporter.

– Det stämmer att vi är ett par sedan ett tag tillbaka. Vi har det bra och trivs med varandra, mer än så vill jag inte kommentera, kommenterade Örjan Ramberg relationen till Expressen.

Annons

Ulf Lundells tidigare äktenskap

Ulf Lundell har varit gift tre gånger tidigare. 1977 till 1988 var han gift med Barbro Zackrisson, som han fick profilerade dottern Sanna Lundell med. Sedan var han gift med Fredrika Gunnarsdotter Stjärne mellan 1989 och 1991, och de fick också ett barn ihop. 2014 gifte han sig med Sofia Möller, som bytte namn till Lundell. När paret bröt upp efter fyra år menade Ulf Lundell att de fortfarande hade en fin relation.

”Sofia och jag har gått skilda vägar, men vi är fortfarande goda vänner, goda grannar och vi arbetar fortfarande tillsammans med konsten på nätet och i galleriet i Simrishamn”, skrev Ulf Lundell i ett mejl till Aftonbladet efter skilsmässan.

Annons