5 Nya serier på Netflix i januari
Slå på ljud

Nytt år, ny månad – och självklart nytt material på Netflix. I januari släpper streamingtjänsten en rad efterlängtade titlar. Vad sägs till exempel om säsong fem av succéserien Riverdale?

Spana in alla nyheter i listan nedan:

Nya serier på Netflix i januari

Headspace Guide to Meditation

Säsong 1

Handling: Börja året med avkopplande meditation. I den här serien guidar den före detta buddhistmunken Andy Puddicombe tittarna genom fördelarna och vetenskapen bakom meditation och lär ut olika tekniker. Varje avsnitt avslutas med ett pass.

Premiär: 1/1

Dream Home Makeover

Säsong 2

Handling: Shea och Syd McGee från Studio McGee gör drömmar till verklighet för familjer på jakt efter det perfekta hemmet.

Premiär: 1/1

Monarca

Säsong 2

Handling: Syskonen Carranza möter en ny fiende i sin kusin Sofía, samtidigt som tidigare handlingar hotar att förstöra för Monarca-imperiets framtid.

Premiär: 1/1

History of Swear Words

Säsong 1

Handling: Undersökande serie med Nicolas Cage som programledare. Handlar om historien bakom några av det engelska språkets allra fulaste ord.

Premiär: 5/1

¡Nailed It! México

Säsong 3

Handling: Bagare som verkligen kan kallas för amatörer tävlar om att återskapa olika godsaker och vinna pengar.

Premiär: 5/1

Inside the World’s Toughest Prisons

Säsong 5

Handling: Raphael Rowe, som tillbringade år i fängelse för ett brott som han inte begick, väljer att frivilligt spärras in i världens farligaste fängelser.

Premiär: 8/1

Lupin

Säsong 1

Handling: Med inspiration från gentlemannatjuven Arsène Lupin börjar Assane Diop planera sin hämnd på en rik familj som tidigare begått en stor oförrätt mot hans pappa.

Premiär: 8/1

Bling Empire

Säsong 1

Handling: En rik grupp av vänner i Los Angeles går på lyxiga fester och dyra shoppingturer, men låt inte det glamorösa livet lura dig. Bakom fasaden är det ingen dans på rosor, att hålla hemligheter är nämligen ingen självklarhet.

Premiär: 15/1

Spycraft

Säsong 1

Handling: Här får tittarna se närmare på sådant som använts under några av historiens största spionaffärer. Möt hjärnorna bakom prylarna, och agenterna som använde dem.

Premiär: 20/1

Daughter From Another Mother

Säsong 1

Handling: Två kvinnor inser att deras barn förväxlats vid födseln, och gör upp en plan för att lyckas anpassa sig till sina nya liv – och skapa en enda familj.

Premiär: 20/1

Call My Agent!

Säsong 4

Handling: Agenterna på Paris bästa talangföretag, ASK, är tillbaka med Andrea som ansvarig på en byrå som befinner sig i en osäker situation.

Premiär: 21/1

Riverdale

Säsong 5

Handling: Äntligen är Archie och gänget tillbaka för en ny säsong av det populära tonårsdramat.

Premiär: 21/1

Busted!

Säsong 3

Handling: I den tredje säsongen av Busted! Tar detektiverna upp ett mindre brott – som leder till ett större mysterium.

Premiär: 22/1

Fate: The Winx Saga

Säsong 1

Handling: En grupp feer arbetar för att lära sig kontrollera sina magiska krafter – samtidigt som de måste brottas med kärlek, konkurrenter och monster som hotar deras existens.

Premiär: 22/1

Blown Away

Säsong 2

Handling: Ett nytt gäng glasblåsartister från hela världen kämpar mot värmen, klockan och varandra i tio dynamiska utmaningar.

Premiär: 22/1

Snowpiercer

Säsong 2

Handling: Andra säsongen av det postapokalyptiska dramat där jorden frusit till is och de sista överlevande människorna bor på ett stort tåg som aldrig stannar.

Premiär: 26/1

The Uncanny Counter

Säsong 1

Handling: Nudelbutiksanställda på dagen och demonjägare på natten. Följ gänget som använder sina speciella förmågor för att jaga onda andar som jäktar människor.

Premiär: 31/1

The Office

Alla säsonger

Handling: Succéserien som utspelar sig pappersföretaget Dunder Mifflin, och kretsar kring missnöjda (och en aning lustiga) kontorsanställda och deras chef Michael Scott.

Premiär: Inget satt datum

Cobra Kai

Säsong 3

Handling: Säsong tre av uppföljaren till Karate Kid-filmerna. Långt efter turneringen som förändrade deras liv återuppstår rivaliteten mellan de forna motståndarna Johnny och Daniel.

Premiär: Inget satt datum

Bonding

Säsong 2

Handling: Fattiga och bannade gör de bästa vännerna Tiff och Pete allt som står i deras makt för att återuppbygga sitt rykte.

Premiär: Inget satt datum

50M2

Säsong 1

Handling: En torped förråder sina arbetsgivare och tvingas gömma sig i ett skrädderi. Väl där misstas han för den döde ägarens son – och den identiteten bestämmer han sig för att anta.

Premiär: Inget satt datum

Nya filmer på Netflix i januari

What Happened to Mr. Cha?

Handling: En skådespelare som lever på gamla meriter tvingas plötsligt möta vem han blivit och numera är.

Premiär: 1/1

Pieces of a Woman

2020 © Netflix Inc.

Handling: En kvinna föder barn hemma – men resultatet blir katastrofalt. Hon försöker hantera de känslomässiga konsekvenserna, men sorgen skapar en klyfta mellan henne och familjen.

Premiär: 7/1

Stuck Apart

Handling: Aziz befinner sig i en livskris och söker tröst från både jobb, vänner och familj.

Premiär: 8/1

Outside the Wire

Handling: En drönarpilot skickas in i en krigszon där han måste hjälpa en topphemlig android-officer att stoppa en kärnvapenattack.

Premiär: 15/1

Double Dad

Handling: En tonåring smiter iväg från sitt hippiekollektiv med målet att ta reda på vem som är hennes pappa.

Premiär: 15/1

So My Grandma’s a Lesbian!

Handling: När Evas mormor bestämmer sig för att gifta sig med sin bästa vän, Celia, oroar sig Eva för vad hennes konservativa fästman och hans familj ska tänka.

Premiär: 22/1

The White Tiger

Handling: En ambitiös förare för en rik indisk familj använder sin skicklighet och list för att fly från fattigdom och bli en entreprenör.

Premiär: 22/1

The Dig

© 2021 Netflix, Inc.

Handling: När en rik änka anställer en amatörarkeolog för att gräva gravhögar på hennes egendom avslöjar de historiska skatter.

Premiär: 29/1

Finding 'Ohana

Handling: Två syskon ställs inför ett spännande äventyr med nyfunna vänner – som leder dem till sitt hawaiiska arv.

Premiär: 29/1

Below Zero

Handling: När en fångtransport attackeras måste den ansvariga polisen slåss mot de som är både inne och ute – samtidigt som de har att göra med en tyst fiende: den isiga temperaturen.

Premiär: 29/1

June & Kopi

Handling: Efter att ha räddats av ett kärleksfullt par måste en hemlös hund lära sig att lita på och acceptera sin nya familj.

Premiär: Inget satt datum

Nya dokumentärer på Netflix i januari

The Minimalists: Less Is Now

Handling: Vännerna Joshua Fields Millburn och Ryan Nicodemus har byggt en rörelse av minimalism. Tillsammans berättar de hur våra liv kan bli bättre med färre saker runt omkring oss.

Premiär: 1/1

Tony Parker: The Final Shot

Handling: Här undersökes Tony Parker bakgrund och karriär, hans beslutsamhet ledde honom nämligen till att bli en av de största franska basketspelarna.

Premiär: 6/1

Surviving Death

Handling: Vad händer när vi dör? Lyssna till personliga berättelser och forskning om nära döden-upplevelser, reinkarnation och paranormala fenomen.

Premiär: 6/1

Pretend It’s a City

Handling: Författaren Fran Lebowitz diskuterar livet i New York City, och tar upp förändringarna i den samtida kulturen och staden.

Premiär: 8/1

CRACK: Cocaine, Corruption & Conspiracy

Handling: Ett billigt, kraftfullt läkemedel framträder under en lågkonjunktur som antänder en moralisk panik som drivs av rasism. Utforska den komplexa historian om crack på 1980-talet.

Premiär: 11/1

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

©2021 Netflix, Inc.

Handling: 1985 lurar en ond seriemördare i Los Angeles, och två detektiver har bestämt sig för att inte vila förrän de fångat honom.

Premiär: 13/1

We Are: The Brooklyn Saints

Handling: Följ ett fotbollsprogram för unga i hjärtat av innerstaden East NY, Brooklyn. Gänget är mer än ett lag, de är familj som ger liv åt hopp.

Premiär: 29/1

Foto: Netflix

LÄS MER:

Ikoniska triangeldraman från serier och filmer - som slutade helt fel

Replikerna som är så cringe att de nästan förstörde hela filmen

Det här streamade flest svenskar på Netflix 2020

Mest läst