En trovärdig dialog är viktig för att en film ska bli riktigt bra, men ibland kan även den bästa produktionen få totalt hjärnsläpp och släppa igenom en dålig replik.

Här är filmreplikerna som är så pass cringe att de nästan lyckades förstöra hela filmen!

6 filmer som oavsiktligt blev hysteriskt roliga
Slå på ljud

HARRY POTTER OCH DEN FLAMMANDE BÄGAREN (2000)

I Harry Potter och den flammande bägaren går Harry in i tältet till Quidditch World Cup och ubrister plötsligt: "I love magic!", och det är väl milt uttryckt kanske inte filmseriens bästa stund.

THE HOLIDAY (2006)

I en av scenerna i den numera nästan klassiska julfilmen The Holiday tar Jude Law på sig en servett och glasögon över huvudet och säger: "I'm mister Napkin Head!". Barnen i filmen skrattar kanske, men absolut ingen annan.

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE (2014)

Många argumenterar för att repliken "If you save the world, we can do it in the asshole" i Kingsman: The Secret Service faktiskt förstör hela filmen. Frågan man ändå måste ställa till ansvariga är helt enkelt: varför kom den ens med?

DAGBOKEN: JAG SÖKTE DIG OCH FANN MITT HJÄRTA (2004)

Nog för att Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta är en av världens mest romantiska filmer men när Noah säger till Allie: "If you're a bird, I'm a bird", är förvirringen total.

TWILIGHT: BREAKING DAWN — PART 2 (2012)

Ibland är en replik så pass lam att den blir ofrivilligt rolig. Så är fallet i Twilight: Breaking Dawn — Part 2 när Bella blir orimligt arg över att Jacob har inspirerats av Loch Ness-monstret för att ge ett smeknamn åt hennes dotter.

FIFTY SHADES OF GREY (2015)

Man kan verkligen fråga sig hur Jamie Dornan, som spelar Christian Grey i Fifty Shades of Grey, kunde hålla sig för skratt när han var tvungen att säga repliken: "I don't make love. I fuck....hard".

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

LÄS MER:

Sjätte sinnet och 7 andra filmer som verkligen chockade oss i slutet

Årets bästa serier att bingekolla på enligt Imdb

21 storfilmer som fyller 21 år 2021

Mest läst