Dustin Snyder gifte sig veckor före sin död.
Här är de vanligaste formerna av cancer i Sverige
1:48

Efter reklamen: Här är de vanligaste formerna av cancer i Sverige

(1:48)

Slå på ljud

Amerikanska Dustin Snyder skulle precis fylla 18 år när hans värld vändes upp och ner. Dagen före sin födelsedag fick han veta att han var sjuk i den ovanliga cancerformen synovialt sarkom. Läkarna gjorde genast allt de kunde för att operera bort tumören, och Dustin fick genomgå cellgiftsbehandling för att få bort det sista av cancern.

Det dröjde dock inte mer än två månader innan cancern hade kommit tillbaka, och tonåringen fick återigen genomgå tuffa behandlingar. Men inget hjälpte. Trots de smärtsamma cellgiftsbehandlingarna spreds cancern till magen och bäckenet, och läkarna tvingades berättat för Dustin Snyder att han inte hade lång tid kvar att leva.

Christie adopterade makens exfrus barn – för att skona från fosterhem

Att få en dödsdom som 19-åring gjorde att Dustin Snyder bestämde sig för att göra något som annars hade fått vänta – han ville gifta sig med sin flickvän, Sierra Siviero. Paret hade blivit tillsammans på gymnasiet, och nu ville han att de skulle bli man och hustru innan hans bortgång, eftersom hon hade stöttat honom under hela sjukdomstiden.

Gifte sig på fem dagar

Bara fem dagar efter att läkarna berättat att det inte fanns något de kunde göra så fick Dustin och Sierra sitt drömbröllop – med hjälp från hela staden.

– Det började med ett Facebook-inlägg där Dustins syster frågade om någon hade en smoking och en brudklänning. De ville göra det på sin bakgård och vi var alla tvungna att ta med mat, har familjevännen Nicole Jordan Roberts berättat för People.

Dustins sista önskan spreds snabbt på nätet, och inom kort hade paret både fått kläder till ceremonin, så väl som mat, musik, blommor och en vacker bröllopslokal.

Mammans tårar – när pojken packar för en resa till pappa i himlen

Den fina ceremonin genomsyrades av sorgen över 19-åringens sjukdom, men trots att Dustin hade så ont så orkade han stå upp under hela bröllopsceremonin, och till och med dansa med sin nya fru efteråt.

Dustin Snyder och Sierra Siviero.
Foto: Youtube.

Sierra Siviero fick bara vara fru i några veckor innan hon blev änka. Bara några veckor efter bröllopet somnade Dustin Snyder in. Han blev bara 19 år gammal.

Källa: Newsner.

Mest läst