1:16

Efter reklamen: Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

(1:16)

Slå på ljud

Yalancia Palmer är bara 29 år, men det har inte hindrat henne från att föda åtta barn. Efter att ha blivit mamma för första gången redan vid 17 års ålder, när äldsta sonen Jamel, idag 12, föddes, så har hon och maken Michael Rosario fortsatt utöka familjen.

På tolv år har paret fått åtta barn tillsammans, där sju nu är i livet. Paret förlorade sonen Armani Prince som dödföddes två veckor före beräknad förlossning 2015, och nu kallar de honom för sitt ”änglabarn”. Syskonskaran består nu av Jamel, 12, Michael Jr., 9, Angelo, 7, Gimani, 5, Armani Chulo, 3, Sincre, 1, och minstingen Khaza, som är fem månader gammal.

Sexbarnsmamman ryter ifrån – efter envisa frågorna

Yalancia och Michael har alltså bara söner, trots att de har så många barn, och framförallt Yalancia längtar efter att bli mamma till en dotter också. När Khaza föddes publicerade Michael en skämtsam video på sin TikTok, där han skrev: ”När din hustru tror att hon ska föda en flicka en dag. Ja, vi fick får åttonde son för två veckor sedan”.

Nu hoppas familjen få minst två barn till.

Åttabarnsmamman om frågorna

Familjen, som är flitiga med uppdateringar på sociala medier, har också väckt uppmärksamhet i amerikanska medier, och Yalancia konstaterar att hon är trött på att folk undrar om det är samma pappa till alla barnen.

”Jag får alltid höra att jag ser för ung ut för att kunna ha en så stor familj”, skriver hon på Instagram.

Födde tvillingar när hon var 73 år – då dog maken

Yalancia skriver ärligt om utmaningarna med att ha en stor familj, men inser också att de bara kommer minnas de fina delarna när barnen har vuxit upp.

”Men det visar sig att det inte alls alltid kommer att vara på det här viset. Det kommer inte alltid vara så ansträngande. Och vårt stressande kommer att ha väldigt liten betydelse för hur saker blir. En dag kommer våra barn att vara vuxna. De kommer att lämna oss, ha sina egna familjer och vi kommer att se tillbaka på dessa dagar…dagarna då vi kände för att ge upp, och inse att det var det HÄR som var ’det’. Det här var det bästa. De bästa dagarna i våra liv”, skriver hon.