8 skådisar som jobbat ihop med sina syskon
1:45

Efter reklamen: 8 skådisar som jobbat ihop med sina syskon

(1:45)

Slå på ljud

95-åriga Mary Pine och hennes 84-åriga lillebror Bob Taylor pratar i telefon varje dag. Men på grund av att Mary flyttat in på äldreboende, och sedan på grund av coronapandemin, har syskonen inte kunnat träffas på hela fem år. Då var det Mary som åkte till Atlanta för att överraska Bob hemma hos honom.

Men inför sin systers 95:e födelsedag bestämde sig Bob för att göra något speciellt – han ville överraska Mary med ett besök på äldreboendet för att fira hennes födelsedag. För att kunna få till överraskningen tog Bob till hjälp av sina barnbarn – Morgan Taylor, 27, och Kenzie Hardin, 24. Tillsammans flög de tre från delstaten Georgia till Ambler, Pennsylvania, där Mary bor på äldreboende.

Födde sitt första barn vid 66 år - så lever hon idag

Bröt ihop i tårar

På Marys födelsedag, den fjärde juli, ringde personalen upp till Marys rum, och hon visste inte vad som skulle ske. Så fort hon öppnade dörren till allrummet där familjen samlats tappade hon hakan, och började gråta tårar av glädje över att se sin älskade lillebror igen efter alla år.

– Det var helt klart rörande. Jag är så glad att han fick möjlighet att träffa henne igen, och hennes reaktion var obetalbar. Jag vet att de båda var överväldigade av glädje och kärlek, och det är allt jag kan önska som barnbarn. Att höra dem minnas gamla historier som om det hände igår var fint, säger Morgan Taylor om återföreningen.

Fattiga mannen ärvde herrgård för 523 miljoner efter dna-test

95-åringen var också överlycklig över sin födelsedagspresent.

– Jag är så tacksam att min familj jobbade tillsammans för att lyckas med den här fantastiska överraskningen. Det var så fint att få träffa dem allihop, säger hon.

Återföreningen filmades, och har lagts upp på Youtube – ett klipp som har setts över 100 000 gånger.

Källa: My positive outlooks.

The Storytellers – Lyssna med Sanna
5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Sanna

(5:00)

Slå på ljud
Mest läst