När Ross Smith och hans numera 95-åriga mormor Pauline Kana började ta roliga bilder på skämt och publicera dem på sociala medier, så var det ingen av dem som väntade sig att det skulle bli en succé. Men ganska snart stod det klart att internet älskar den oväntade duon, och deras knasiga humor.

Med över 2,6 miljoner följare på Instagram har de blivit en viral sensation de senaste åren. Det började med att Ross filmade sex sekunder långa klipp på den gamla appen Vine, en slags föregångare till populära appen Tiktok, och efter att ha lagt ut ett klipp där hans mormor Pauline stoppar honom från att göra mål i basket så spreds duons klipp över hela världen.

TV: 7 saker vi lärt oss av TIKTOK
1:06

Efter reklamen: TV: 7 saker vi lärt oss av TIKTOK

(1:06)

Slå på ljud

– Mitt varumärke blev att jag och mormor tar över världen. Vår humor är universell. Alla vet att mormor är rolig, har Ross sagt till Today.

Pappans smarta rivjärnsknep hyllas

Lurar mormor att ta emot pengar

Sedan den första framgången har duon gjort allt ifrån att ta roliga bilder i olika maskeradkostymer, till att lämna suggestiva meddelanden till kändisar som Chuck Norris, som Pauline är förtjust i.

Att göra de populära bilderna och videoklippen har gjort att Ross har dragit in miljontals dollar. Men hans mormor har inte varit intresserad av pengarna.

– Min mamma och jag kom på en strategi – jag hoppas inte mormor läser den här artikeln – där vi smyger in pengar på hennes bankkonto varje månad, har Ross Smith sagt i en annan intervju.

Du har skalat vitlök onödigt krångligt hela tiden – enkla knepet

Spana in de roliga bilderna här!