Vaktmästaren blev överraskad av barnen.
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen
1:23

Efter reklamen: Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen

(1:23)

Slå på ljud

En liten gest kan värma mycket – det bevisade förskoleklasserna i Tullahoma i amerikanska delstaten Tennessee. För att överraska en av sina favoritpersoner på skolan, vaktmästaren James Anthony, på hans födelsedag bestämde de sig för att öva in Happy birthday på ett speciellt sätt.

Eftersom James Anthony är döv valde klasserna att tillsammans lära sig teckna hela låten på teckenspråk samtidigt som de sjöng – något de sedan visade upp för James Anthony.

Mamman har lurats på miljoner – trodde hon gav till pojkvännen

I ett klipp som publicerades på skolans Facebook-sida 2018 kommer James in i klassrummet där hela förskoleklassen står redo. När han inser att de sjunger för honom på hans födelsedag, och har lärt sig teckenspråk för hans skull, bryter han ihop i tårar.

Började gråta av fina hyllningen

I en intervju med Good morning America har förskoleklassläraren Allyssa Hartsfield berättat om den fina händelsen.

– Hans reaktion var extatisk, berättade hon.

Hon konstaterade också att vaktmästarens tårfyllda reaktion gjorde både henne och barnen emotionella. Det var Allyssa och hennes kollega Amy Hershman som tillsammans hade lärt klasserna att teckna Happy birthday för James Anthony.

James hade arbetat i skoldistriktet i 30 år och varit vaktmästare i 15, och alltid varit en omtyckt figur på skolan.

– De älskar verkligen honom. Barnen var superexalterade – de lärde sig låten på säkert fem minuter, berättade Amy Hershman för Good morning America.

Se den fina videon här:

Mest läst