VIDEO: Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen
1:23

Efter reklamen: VIDEO: Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen

(1:23)

Slå på ljud

Chris Tomlinson fick ingen enkel start i livet. Bara två år gammal hamnade han i en fruktansvärd brandolycka när han råkade få gasolin över kroppen och börja brinna i familjens bakgård. Hans mamma tog honom i ilfart till sjukhuset där läkarna konstaterade att pojken fått brännskador på 98 procent av kroppen och hade en procents chans att ens överleva natten.

Men Chris visade att läkarna hade underskattat honom. Tvååringen överlevde inte bara natten, han slog alla odds och kom att växa upp till en man som ser positivt på livet, trots att han tvingats genomgå över 200 operationer genom åren för att reparera sin kropp. Han har bland annat hittat mycket styrka i sin gudstro.

– Jag har alltid hittat positiva saker i allt. Jag hade ett stort leende i ansiktet för jag visste att Gud var med mig. Det var inte bara min egen stryka, har han sagt.

Trodde inte att han kunde få barn

På grund av skadorna var det länge oklart om han skulle kunna få egna barn – men även här överträffade Chris läkarnas förväntningar. Han har nu två döttrar som han är en engagerad pappa till.

Efter att hustrun lämnat både honom och barnen är det dock upp till Chris att försörja och ta hand om barnen, vilket har visat sig svårt med alla hans skador. I perioder har familjen varit hemlös, men Chris har fortsatt kämpa för att ge barnen en bra uppväxt, och nu har de tak över huvudet också.

– Det är hemskt. Jag skulle hellre brännas igen än att uppleva den smärtan, har han sagt om skilsmässan.

Ensamstående pappan adopterade syskon – när de flyttat 16 gånger

I dag inspirerar Chris många med sitt speciella öde, där han lyckats ta sig igenom motgång efter motgång. För att orka har Chris alltid hittat stöd i kärleken till sina barn.

– Jag såg på mina barn och de log mot mig och kramade mig. Jag kände att det här är mitt syfte. Det här är vad jag måste göra – de behöver mig.

Källa: Newsner.

SE OCKSÅ: Så stöttar du någon i sorg
1:19

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Så stöttar du någon i sorg

(1:19)

Slå på ljud