Så skiljer du dig bäst för barnen
1:05

Efter reklamen: Så skiljer du dig bäst för barnen

(1:05)

Slå på ljud

Skådespelaren Hayden Panettiere blev känd världen över med sin roll i hyllade tv-serien Heroes, men de senaste åren har rubrikerna om henne inte kretsat kring hennes yrkesliv. I stället har det handlat om hennes eskalerande missbruk, skilsmässan från maken Wladimir Klitschko och hur hon förlorat vårdnaden om sjuåriga dottern Kaya. Dottern bor nu med Klitschko, en tidigare proffsboxare från Ukraina.

Nu berättar Hayden Panettiere för första gången om det förkrossande i att behöva ge upp vårdnaden om dottern. I ett avsnitt av Red table talk berättar skådespelaren att hon är besviken över att hon och Wladimir inte kunde föra ett bättre dialog kring dottern.

Wladimir Klitschko och Hayden Panettiere var gifta fram till 2018.

Picture Perfect/REX

– Om han hade kommit till mig och sagt ”jag tycker det skulle vara bra om hon var här borta hos mig ett tag, på grund av vart du är i livet och vilka utmaningar du har”... Om jag hade haft en tillräckligt lång diskussion så hade jag sagt ”okej, det är logiskt, jag förstår det, jag kommer över och hälsar på henne”, och så, säger Hayden Panettiere i Red table talk, skriver Popsugar.

Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer

Började ta droger vid 15 års ålder

Att skriva under pappret som gjorde att hon förlorade vårdnaden var traumatiskt för Hollywoodstjärnan.

– Det var det värsta jag gjort, att signera de dokumenten. Det var det mest förkrossande jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag skulle jobba på mig själv, jag skulle kämpa för att må bättre, och när jag mådde bättre skulle saker ändras och hon skulle komma till mig och jag skulle få min tid med henne. Men det hände inte, säger hon i Red table talk.

Hayden Panettiere slog igen i serien Heroes.

Nbc/Universal Tv/Kobal/REX

Hayden har tidigare berättat om sina missbruksproblem, i en intervju med People i juli.

– Jag hade allt och jag förstörde det. Jag trodde att jag hade nått botten, men det finns en lönndörr som öppnas.

Därför behöll Charlotte Perrelli sitt efternamn efter svåra skilsmässan

I intervjun med People berättade skådespelaren att hon började ta droger redan vid 15 års ålder.

– Det var för att göra mig taggad under intervjuer Jag hade ingen aning om att det var något opassande, eller vilken dörr det skulle öppna gällande mitt beroende.

Mest läst