Experten: Så går du vidare efter otrohet
0:45

Efter reklamen: Experten: Så går du vidare efter otrohet

(0:45)

Slå på ljud

Svenska Daniella Asher trodde att hon hade hittat den perfekta killen i sin make. De två träffades genom en dejtingapp när han var på besök i Sverige, och de blev snabbt ett par. Att han redan hade fyra barn med två andra kvinnor, och reste i flera veckor i sträck var inget som Daniella reagerade på, berättar hon i en intervju med The Mirror.

– Jag borde ha haft en känsla, men det hade jag inte, jag är ingen svartsjuk person och lät honom resa. Han var borta två veckor i taget och jag misstänkte aldrig någonting.

Daniella gifte sig med mannen och tillbringade en del tid i USA, och blev så småningom gravid. Maken fortsatte resa i perioder, men Daniella tänkte inget särskilt kring det – förrän strax före förlossningen. Då fick hon hem ett brev som inte var menat för hennes ögon.

– Tre veckor innan jag skulle föda barn så öppnade jag ett brev som hade skrivits av älskarinnan. Jag upptäckte att min kärleksfulla make hade haft en flera månader lång kärleksaffär. Han var i Amsterdam vid det tillfället och brevet kom från Amsterdam. Jag trodde att det var ett kärleksbrev från honom. Jag gissar att hon inte visste att det skulle komma fram innan han var hemma. Jag skickade en bild på brevet till honom och skrev ”du är den största klyschan”, säger Daniella till The Mirror.

Flyttade hem till Sverige efter otroheten

Trots att hon hade avslöjat honom, och strax skulle föda barn, så tog det flera dagar innan maken hörde av sig. När han var redo att hantera avslöjandet hade Daniella redan lämnat USA och åkt hem till Sverige.

– Han försökte inte ens ringa mig för att han var med henne och inte ville avslöja sig. Det tog honom tre dagar att komma hem och vi har knappt pratat. När han kom tillbaka var jag redan på väg tillbaka till Sverige, och han kunde inte förstå att jag hade dragit. Men jag ville inte vara hemma, det kändes som att jag var med i en film.

Maken och Daniella försökte lösa sina problem i parterapi – men han hade svårt att förstå varför han inte skulle få behålla sin älskarinna. Efter att ha fött sitt barn hörde Daniella av sig till kvinnan för att berätta att mannen hon var kär i var gift och hade barn, något hon inte verkade bry sig om.

I dag uppfostrar Daniella sin son på egen hand, och har ett konto på Tiktok där hon delar med sig av livet som nyskild bebismamma.

En plats på landet-programledaren dödligt sjuk – kampen för barnen

– Vissa dagar mår man inte bra, när man inte har familjen man planerade att ha. Men när man är mamma blir man tvungen att vara stark, jag visste inte att jag hade den här styrkan i mig.

Se 5 snackisar från veckan som gått
1:07

Efter reklamen: Se 5 snackisar från veckan som gått

(1:07)

Slå på ljud
Mest läst