VIDEO: 8 kändisar som älskar sina husdjur
1:17

Efter reklamen: VIDEO: 8 kändisar som älskar sina husdjur

(1:17)

Slå på ljud

Det var 2020 som katten Bean hittades när hon vandrade på gatorna. Hon lämnades då in till ett katthem i hopp om att någon skulle komma och leta efter henne, eller att hon skulle kunna adopteras bort till en familj. Men ingen kom och sökte henne, och personer som ville adoptera en katt från hemmet valde medvetet bort den lilla honkatten. Många uppfattade Bean som sur, på grund av hennes lite bistra uppsyn.

I flera månader satt hon på katthemmet i väntan på en familj – men det var först när tyska Francisca dök upp som lyckan var gjord. Francisca ville ha en katt och ramlade över Beans kontaktannons. När hon fick komma och träffa henne på hemmet trodde hon att det skulle vara en riktigt bjässe till katt, men i stället kom en liten varelse trippande.

Paret trodde inte att de kunde få barn – fick nio barn på tre år

– Jag blev gråtfärdig av tanken att ingen ville ha henne, berättar hon för Love meow.

Gjorde sig snabbt hemmastadd

Bean uppskattades vara mellan tre och fyra år, och så fort hon fick träffa sin blivande matte kom hon fram och hälsade. Redan samma dag fick hon följa med till sitt nya hem.

– Hon gjorde sig själv hemmastadd från första sekund. Hon la sig på soffan och sov som om soffan var det mest bekväma hon någonsin upplevt. Det var först efter det som hon började gå på upptäcksfärd. Jag var bara så glad och tacksam att hon äntligen var hemma, säger Francisca till djursajten.

Bean verkade minst sagt tacksam över att ha fått ett riktigt hem och redan första natten la hon sig för att sova bredvid sin nya matte.

Nu är Bean den självklara drottningen i hemmet, och verkar må bättre än någonsin.

– Hon gick igenom så mycket och är äntligen hemma och får den kärlek hon förtjänar. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan henne. Hon är så speciell och fantastisk. jag är glad att hon valde mig som sin mamma.

SE OCKSÅ: Mest populära namnen på katter och hundar 2022
1:18

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Mest populära namnen på katter och hundar 2022

(1:18)

Slå på ljud