7 reflexer alla barn föds med
Slå på ljud

När man blir mamma märker man snabbt att det är lätt att bli kritiserad på sociala medier – många är ofta snabba med att komma med åsikter om vad man borde göra eller inte göra med sina barn.

Det blev amerikanska Molly Lensing varse om 2016. Det var då hon smygfotograferades på en flygplats, när hon hade sin lilla dotter på en filt på golvet och själv satt och kollade i mobilen.

Bilden spreds som en löpeld på sociala medier, och hat riktades mot den då anonyma Molly, som målades ut som en dålig mamma som fokuserade på sin mobil i stället för sin dotter.

”Albert Einstein sa Jag är rädd för den dagen då tekniken kommer att ta över vår mänsklighet världen kommer att befolkas av en generation idioter”, skrev en person som kommentar till bilden på sociala medier, och fick medhåll.

Nicole blev gravid utan att ha haft samlag – läkarnas upptäckt

Mammans förklaring till den kritiserade bilden med bebisen

Nu har Molly Lensing gått ut och förklarat den virala bilden – och menar att det inte alls är som det ser ut på bilden.

Molly säger att hon och dottern satt fast i en flygförsening, och att familjen behövde underrättas för att de inte skulle bli oroliga.

– Vi hade oturen att ha fastnat mitt i avstängningen av Delta, säger Molly till Today Parents.

Nu vill Molly Lensing att folk ska tänka efter innan de sprider hat på internet, och få folk att bli mer empatiska – man vet inte hela sanningen bara för att man har sett en bild.

– Anastasia hade burits eller varit i hennes bärare i många timmar. Mina armar var trötta. Hon behövde sträcka på sig sa. Och jag var tvungen att kommunicera med alla familjemedlemmar som undrade var vi var.

Bilden Molly kritiserades för. Foto: Youtube.

Källa: Newsner.

Föräldrarna förlorade båda sönerna – på nio dagar

Mest läst