Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

”Min man var otrogen på svensexan – med min barndomsvän”

30 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kvinna i skogen
Otrohet är alltid ett stort svek – men att ens kärlek är otrogen med ens nära vän kan vara det värsta sveket av alla.
Det hände Sophie, som nu berättar om hur en fruktansvärd hemlighet uppdagades, i podcasten Everybody has a secret.
Annons
Experten: Så går du vidare efter otrohetBrand logo
Experten: Så går du vidare efter otrohet

Att få veta att ens make varit otrogen mot en på sin svensexa, kort innan man gifte sig, är något som många skulle ha svårt att förlåta eller komma över. När det dessutom visar sig att han var otrogen med ens barndomsvän bli det genast sju resor värre.

Det är exakt det som hände Sophie, som nu delar med sig av sin historia i podcasten Everybody has a secret . I podcasten skickar lyssnarna in sina berättelser, som programledarna läser upp, och Sophies hemska upptäckt har blivit riktigt omtalad.

I podcasten läser de Sophies brev:

– Förra veckan erkände min bästa vän Maddie att hon hade haft sex med min make på hans svensexa. Som ni kan förstå var jag förkrossad. Min man Tom och jag har varit gifta i 18 månader och jag hade ingen som helst aning om att vi hade några problem i relationen, och ännu mindre att han var kapabel till den här nivån av svek, skriver Sophie, som inte visar upp sig med bild eller efternamn.

Annons

Hon förklarar att hon har känt Maddie i 20 år, och att hon på grund av det har haft koll på hur många män som Maddie haft intima relationer med. Men på en vinkväll nyligen sa Maddie att hon hade legat med 19 killar, fast Sophie trodde sig veta att det var 18.

– Hon insåg uppenbarligen i det ögonblicket att hon hade gjort ett misstag, för hon försökte ta tillbaka de på ett patetiskt sätt, men hon var så berusad att hon inte lyckades göra det på ett övertygande sätt. Då trodde jag att hon bara hade råkat avslöja att hon varit otrogen mot sin partner Jack, och att hon skämdes, skriver Sophie till Everybody has a secret.

Sanningen kom fram

Kort därefter bestämde sig Sophie för att fråga sin vän om hon hade sårat sin partner – och det var då sanningen kom fram, att det var Sophie som Maddie hade sårat. Med tårade ögon berättade Maddie att hon hade legat med Tom på hans svensexa, något som fick Sophie att ge henne en örfil och springa därifrån.

Annons

Vännen har försökt få Sophies förlåtelse, men hon konstaterar i sitt brev att hon vägrar svara i telefon. Samtidigt är Tom borta på affärsresa, och hon undrar hur hon ska berätta för honom att hon vet om sveket och att hon vill skiljas.

Podcast-klippet har nu blivit viralt på Tiktok, och fått tusentals kommentarer med förslag om vad Sophie borde göra. De flesta är övertygade om att Maddie redan varnat Tom att sanningen kommit fram, och tycker att Sophie borde berätta för Jack.

@everybodyhasasecret

you can hear the rest on our most recent episode titled ‘seeking new husband’. link in bio! #everybodyhasasecret #storytime #secret

♬ original sound - everybody has a secret

”Jag skulle berätta för hennes partner omedelbart. Han förtjänar att få veta sanningen”, skriver en person.

Ångestpodden: Här är 3 tips för att hantera ångestBrand logo
Ångestpodden: Här är 3 tips för att hantera ångest
Annons