Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Chockerande dna-resultatet: Visade att barnlösa Molly hade en dotter

12 apr, 2023 
AvStina Meyerson
FotografYoutube/Good morning america
I resultatet från dna-testet stod det att Molly Sinert hade en dotter.
Molly Sinert levde ett helt vanligt liv ihop med sin make i Florida.
När Molly en dag bestämde sig för att ta ett dna-test av hälsoskäl kom dock hennes värld att vändas upp och ned.
Enligt resultatet hade hon nämligen en dotter som hon inte kände till.
Annons
6 kändisar med okända tvillingarBrand logo
6 kändisar med okända tvillingar

I dag har det blivit allt vanligare att ta dna-test för skojs skull. För visst kan det vara intressant att få reda på mer om sig själv, sin familj och sin härkomst – men vad många inte tänker på är att resultatet faktiskt kan ha livsomvälvande konsekvenser.

Det var vad som hände 38-åriga Molly Sinert från Florida. När hon tog ett dna-test fick hon ett chockerande resultat som hon aldrig i sina vildaste drömmar hade kunnat föreställa sig, och det kom att förändra hennes liv för all framtid!

Förvirrande dna-resultatet

Molly Sinert levde ett härligt liv med sin make och sin familj. Hon var egentligen aldrig särskilt nyfiken på sin härkomst, men bestämde sig för att ta ett dna-test av hälsoskäl.

Molly var nämligen adopterad från Sydkorea och vid en adoption kan hälsouppgifterna vara begränsade, om ens befintliga. Därför tog Molly beslutet att ta reda på mer om sin historik via ett dna-test – men beskedet hon fick hade hon aldrig kunnat vänta sig.

Annons

När testresultatet kom stod det nämligen att barnlösa Molly hade en dotter hon inte kände till.

Molly matchades ihop med 11-årig flicka

– Först trodde jag att det var lurendrejeri, berättar Molly för People.

Hon hade ju aldrig fött ett barn eller på något annat sätt fortplantat sig, och var säker på sin sak. Men trots det bestämde hon sig för att kontakta flickan som hon matchats ihop med; 11-åriga Izzy.

Molly och Izzy hade nästan 50% delad dna och med tanke på flickans ålder hade företaget dragit slutsatsen att hon måste vara Mollys dotter. Men allt fick sig en förklaring till sist!

Anledningen till omtumlande resultatet: ”Jag var i total chock”

På sin 10-årsdag hade Izzy bett sin mamma, Emily Bushnel, att få göra ett dna-test. Hon ville veta mer om sin adopterade mors biologiska familj – och inte långt senare skulle hon få som hon ville.

Annons

Emily var den som hade hand om Izzys konto och kunde se meddelandet från Molly. Hon kollade upp henne online och hittade en video på henne, som fick bitarna att falla på plats:

– Det var som att se mig själv. Jag var i total chock, berättar hon för tidningen.

Snabbt kunde Emily och Molly konstatera att de var enäggstvillingar, som separerats vid födseln och placerats i två olika amerikanska familjer. Därav hade dna-testet felaktigt visat att Izzy var Mollys dotter, eftersom hon och Emily har samma dna.

Så lever de återförenade tvillingarna i dag

Trots att både Molly och Emily hade lyckliga uppväxter med sina respektive adoptivfamiljer och aldrig var ute efter att hitta sina biologiska familjer, är de i dag mycket glada över att de via en lycklig slump kunnat återförenas.

Nu är de nyfunna tvillingarna bästa vänner och i vintras deltog de i den 34:e säsongen av tv-programmet The Amazing Race, där de – även om de inte kammade hem prissumman i slutändan – fick tillfälle att komma varandra ännu närmre!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons