Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Patrick Ekwalls plan för framtiden – hedrar hustrun Hannah

17 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografWIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet/TT.
Patrick Ekwalls hustru Hannah Ekwall gick bort i cancer i februari, bara 39 år gammal.
Nu efter begravningen tackar Patrick för stödet – och tittar försiktigt framåt, för att hedra sin fru.
”Försöker stå upp och leva livet, för mig själv och för mina barn - exakt så som jag vet att Hannah hade önskat”, skriver han på Instagram.
Annons
Till minne av Hannah EkwallBrand logo
Till minne av Hannah Ekwall

Patrick Ekwall går igenom en tung sorg efter att hustrun Hannah Ekwall somnade in i februari, bara 39 år gammal, efter en lång tids tuff kamp mot cancer.

Förra helgen fördes Hannah till sista vilan under en intim ceremoni med vänner och familj.

Nu berättar Patrick Ekwall om hur han ser på framtiden. I ett inlägg på Instagram skriver han att han vill fortsätta leva för sin och barnens skull – då det är vad Hannah hade velat för honom.

”En kort stund för mig själv i den varma poolen på hotellets tak. Så mycket tankar och känslor som forsar genom kroppen. Men jag försöker se framåt, försöker stå upp och leva livet, för mig själv och för mina barn - exakt så som jag vet att Hannah hade önskat. Jag upplever att jag stärker andra som är eller har varit i samma situation genom att vara öppen med hur jag känner och den responsen ger mig ännu mera kraft”, skriver Patrick Ekwall.

Patrick Ekwall tackar för stödet efter familjetragedin

Patrick Ekwall upplever också ett stort stöd från sin omgivning efter tragedin, och tackar alla vänner som har hjälpt under den svåra tiden. Han tackar också för det stöd han får från följare och andra på sociala medier.

Annons

”Tack underbara vänner som kommit hem och hjälpt mig genom att bara vara där och snacka lite skit, tack kollegor och sportpersonligeter för att ni sänder massa fantastiskt värmande hälsningar, tack @esmg, Muren och Hälsoresan för att ni ger mig möjlighet att jobba i min takt, tack ALLA andra som hör av sig via meddelande på sociala medier, brev och mejl. Jag hinner inte svara alla, men jag vill att ni ska veta att jag läser allt och att ni får mig att stå starkare. Sköt om er”, skriver Ekwall, och stöttas av bland annat Agneta Sjödin, Özz Nüjen och Dr Alban i kommentarerna.

Annons