VIDEO: Se kändissyskonen då och nu
0:51

Efter reklamen: VIDEO: Se kändissyskonen då och nu

(0:51)

Slå på ljud

Det var i november 2019 som Nicole Powell, en polis i amerikanska delstaten Arkansas, födde sitt femte barn, sonen Tripp. Tripp har Downs syndrom, och redan innan han föddes var Nicole orolig över hur hennes andra barn skulle reagera på att deras lillebror var annorlunda. Hon själv var också orolig, då hon inte kände någon annan som hade ett barn med Downs syndrom, och inte visste så mycket om det.

– Jag tänkte ”jag har fyra andra barn, och de älskar alla varandra. Jag vill bara att de ska älska honom på samma sätt som de älskar varandra”, berättar hon för Daily mail.

När hon och maken skulle förklara för barnen om deras kommande syskon så visade det sig att de förstod bättre än vad hon hade räknat med.

– Vi sa till dem att det bara betyder att han kommer vara lite annorlunda men att han fortfarande är er bror. Pojkarna svarade och sa till oss ”men vi är ju alla olika”. Då kände vi att det här kommer gå bra.

Sjunger för sin lillebror

När Tripp föddes blev han genast mottagen med stor kärlek från alla sina storasyskon. I december samma år, när Tripp var sex veckor gammal, publicerade Nicole en gullig video på storebror Rayce, då sex år gammal, som håller i Tripp och sjunger låten 10 000 hours med artisterna Dan + Shay och Justin Bieber. Videon blev viral och har sedan dess visats över 3,8 miljoner gånger.

Abigail Lee föddes med ovanligt syndrom – är mindre än sina leksaker

“I’d spend 10,000 hours and 10,000 more, oh, if that’s what it takes to learn that sweet heart of yours. And I might never get there but I’m gonna try. If it’s 10,000 hours or the rest of my life I’m gonna love you”, sjunger Rayce med i låten till sitt nya småsyskon, och visar sin fina syskonkärlek.

Till videon skrev Nicole att barnen ofta sjunger för sin lillebror, och att de inte vet att låten handlar om ett kärlekspar och därför säger att den handlar om dem.

”Kärlek räknar inte kromosomer, eller som Rayce säger –''är vi inte alla olika?'”, skrev hon till videon.

I år ska Tripp fylla tre år, och familjen delar med sig av sitt fina familjeliv på en öppen Facebook-sida med 42 000 följare.

SE OCKSÅ: Kändisar som ägnar sig åt välgörenhet
0:59

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisar som ägnar sig åt välgörenhet

(0:59)

Slå på ljud
Mest läst