1:24

Efter reklamen: 5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate

(1:24)

Zach Roloff blev känd i realityserien Little people, big world, som handlar om familjen Roloff – där föräldrarna och sonen Zach är kortvuxna, medan Zachs syskon inte har diagnosen. Zachs kortvuxenhet, dwarfism på engelska, innebär att han är 132 centimeter lång och lider av en del medicinska komplikationer.

I serien har tittarna fått följa Zachs relation med hans stora kärlek Tori redan från starten – paret träffades 2010 när Tori arbetade på föräldrarna Roloffs gård under pumpasäsongen.

– En kollega sa till mig ”Zach tycker att du är riktigt söt, men han tror inte att du någonsin skulle dejta honom”, har Tori berättat i en intervju med People.

Men där hade Zach fel. Tori ville gärna gå på en dejt, och mer lyckad dejting går knappast att hitta.

– Vår första dejt varade i fem timmar, och vi har varit tillsammans sedan dess.

Emma föddes med ovanliga sjukdomen – slår tillbaka mot elaka mobbningen

Stod upp mot fördomarna i serien

Att dejta och bli ihop var dock helt nya områden för Zach, som aldrig hade gjort det förut. Tori fick därför vara tålmodig med sin nya kille, och paret tillbringade mycket tid på familjens gård.

– Hon gav mig självförtroende, har Zach berättat.

Från början hade Tori lite svårt för att vara med i realityserien, men med tiden insåg hon att det var ett bra sätt att krossa folks fördomar på, något hon gärna vill göra.

– Vi är ett så unikt par, och vi har en cool berättelse att dela med oss av, men det var jätteläskigt. Men programmet har hjälpt mig inse att jag inte ska bry mig om vad andra människor tycker.

51-åriga mormorn blev gravid – samtidigt som sin dotter

Paret gifte sig 2015, och har sedan dess hunnit få två barn, Jackson och Lilah Ray, och väntar nu sitt tredje. Det har dock inte varit en enkel väg, och paret har drabbats av missfall.

– Om jag ska se någon ljusglimt här så är det insikten av hur välsignade vi är. Vi har två glada och friska barn, och jag vet att det inte är alla förunnat. Vi har två barn som vi får gosa med och älska varje dag.

Källa: Brightside.