Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

Fina mössor att bära i höst och vinter

07 sep, 2018 
AvIda Gustafsson
I takt med att höstlöven dalar så faller temperaturen lite dag för dag. När de kyliga frostmorgnarna kommer kan det vara skönt att ha en snygg mössa till hands.
Annons

Ett vanligt argument som man hör mot mössa är att det förstör frisyren och gör håret platt. Fullt förståeligt, vem vill gå på fest med platt och flygigt hår.

Så mössa är kanske inte för alla – alltid. Men är det flera minusgrader och man ska vara ute lite längre är det skönt att dra ner något värmande över öronen.

Och då får det gärna vara något som är lite snyggt och som man känner sig fin i. Vi har kikat runt i butikerna och här är några av säsongens finaste mössor.

Vit mössa Carin Wester Åhlens

En vintervit mysig mössa med bred ribbstickad mudd från Carin Wester/Åhléns (reklamlänk), mössan finns i ett flertal färger – klicka på länken för att se dem.

Annons

Ett chict alternativ till mössa är en basker, denna svarta variant med syntetläderkantat knytband kommer från Whyred. (reklamlänk)

Vit mössa med svart rand Samsoe Samsoe

Trendigt sportig bollmössa med 1970-tals retrokänsla från Peak Performance (reklamlänk), finns även i blått och rosa.

Annons

Vinröd klassisk beanie från Cubus (reklamlänk) som är snäll mot plånboken, den finns även i fler färger såsom konjaksbrunt, svart och lilarosa.

Randig mössa från Beck Söndergard

Grå- och naturvitrandig mössa med en fin pärlbroderat lönnlöv på mudden från Beck Söndergaard. (reklamlänk)

Senapsgul-basker-Lindex

Denna snygga senapsgula baskern från Lindex (reklamlänk) behöver man inte vänta på vintern för att använda, den höstiga färgen är fin att bära redan nu – medan den matchar höstlöven.

Annons
Puderrosa mossa med pompom Filippa K

Trendigt puderrosa lammullsmössa med gullig garnboll från Filippa K (reklamlänk), denna mössa kan bli en kul detalj till en stilren kappa.

Mössa i alpackaull Arket

Mössa i grovstickad mjuk alpackaull från Arket (reklamlänk) med fin stickningsdetalj på mudden håller värmen hela vintern.

Ljusblå mössa & Other Stories

Ljusblå ullmössa från & Other Stories (reklamlänk), mössan finns även i ett flertal andra färger. Klädkedjan har även halsdukar i samma färger, så varför inte satsa på ett matchande set i vinter?

Annons
Mössa Moncler

Chockrosa logomani i 100% ull från Moncler (reklamlänk).

 

 

Annons