Artikeln innehåller reklamlänkar

Saknar du inspiration för att fixa det där lilla extra till sommarens alla höjdpunkter? Står det still i möhippa-planeringen, förberedelsen inför examen eller den där brunchen som du har lovat att fixa? Ingen fara, här kommer en lösning!

Det går att göra din favoritdrink, eller fördrink, till något ännu bättre. Nämligen en sådan enkel sak som att addera skimmer eller glitter i glaset, för ett fint resultat utöver det vanliga.

Oavsett om du ska fixa en stor fest som ett bröllop eller en middag för några få, är det alltid kul att fixa det lilla extra som gästerna pratar om. Det bästa med det här? Det är busenkelt att göra!

Du blandar bara din favoritdrink, eller häller upp ett glas bubbel, och sedan tillsätter du glitterpulvret. Och vips! Så har du en drink utöver det vanliga.

Glittriga drinkar för sommarens alla fester:

Glittrig drink med detta pulver

Glitterpulvret kommer från Mill & Mortar (länk till Adlibris) och fungerar lika bra på tårtor och bakverk, som i drinkar. Finns i flera färger.

Glittriga sommardrinkar

Läs mer om det guldiga pulvret och köp det här (länk till Adlibris).

Läs mer om det silvriga pulvret och köp det här (länk till Adlibris).

Läs mer om det rosa pulvret och köp det här (länk till Adlibris).

Om du inte vill stanna vid en glittrig drink, kan du maxa den ännu mer med till exempel ett fint glas eller sockervadd på toppen.

Glas till fina drinkar:

Drinkglas

6-pack drinkglas, från Lagerhaus. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Glas till champagne
Champagneglas med rundad form

6-pack champagneglas, från Spiegelau. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Glas till champagne i bärnsten

Tillbehör till drinkar:

Något annat som kan bidra till en extra fin och rolig drink är att lägga på lite sockervad, ovanpå din drink. Tips är dock att vänta med det till servering då sockervaddet smälter väldigt fort.

Sockervadd till drinkar

Läs mer:

Härliga vodkadrinkar för soliga fester

Drinkar med mynta – mer än bara mojito

Bildkälla: TT/IBL