Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Estrella lanserar årets julchips 2020 – här är nya smakerna

28 aug, 2020 
AvStina Dahlgren
Nu släpper Estrella sina julchips för 2020. Men smakerna salted caramel och creme cheese får blandade reaktioner hos chipsälskarna.
Annons

Nu släpper Estrella sina julsmaker för i år. Tidigare har de skapat smaker som julostchips med smak av lagrad ost, julhjärtan som smakar gräddfil och röd paprika, tomteluvor i form av sombreros med smak av ost, tomat, lök och gräddfil, samt julgranschips med smak av gräddfil, vitlök och mild jalapeno.

Estrellas julchips 2020

Och trots att det är månader kvar till julafton, så släpper Estrella nu alltså de nya jusmakerna för i år. Det är julchips med smak av salted caramel (salt karamell) samt julstjärnor som smakar creme cheese.

Instagramkontot Testgranaten var en av de första att rapportera om julens nya chipssmaker, och inlägget har fått blandade reaktioner – redan innan folk har smakat chipsen.

Annons

”Salted caramel chips, näe! Men ser framemot stjärnorna! Älskar cream cheese!” skriver en följare.

”Jag är övertaggad på julen i år”, skriver en annan.

”Salted caramel igen! Populär smak på allt i år,” skriver en tredje följare.

Chipsen går att köpa i butik från och med början av november.

Fler roliga smaker från Estrella

Tidigare i år lanserade Estrella chips som smakade semla, och i somras kom en het nyhet i form av brännheta chips – chips så starka i smaken att de var barnförbjudna.

För den som älskar drinkar har det tidigare utkommit chips med smak av både prosecco, mojito och gin. Många smaker som chipsbolagen gör ges dock ut i begränsad upplaga. En del säljs inte ens i butik utan lottas ut på sociala medier som en rolig grej.

Så gör du ett chipstest

Älskar du att testa nya chipssmaker? Nästa gång du träffar vänner eller familj – gör ett eget superproffsigt chipstest. Här hittar du en guide som gör chipssmakandet till en riktigt rolig upplevelse. Betygsätt allt ifrån doft till textur och utse din egen stora vinnare!

Foto: Estrella, TT, Instagram

LÄS MER:

Annons