estrellas chips med smak av halloumi och srirachamayo

Slå på ljud

Är det något Estrella är bra på så är det att komma på nya smaker. Förra året såg vi chips med smak av semla, brännheta chips så starka att de hade 18-årsgräns och juliga smaker som salt karamell och krämig ost.

Nyligen presenterade Estrella några av sina nya smaker inför 2021. Vi fick då se veganska linschips med smak av ost & rödlök, räfflade chips med smak av vitlök, gräslök och chili, och spröda stjärnor med den klassiska smaken sourcream & onion.

Estrellas nya sommarsmaker på chips

Men Estrella nöjer sig inte där. De har nämligen redan börjat planera inför sommaren, och Instagramsidan Testgranaten kan nu avslöja två varma, soliga och somriga smaker – halloumi samt srirachamayo.

”Lite nytt under chipshimlen, nämligen två somriga smaker från Estrella. Den ena med smak av halloumi, vilket känns otroligt konstigt (undrar om det gnisslar mellan tänderna när man äter dem?) och den andra med smak av srirachamayo, vilket i min värld låter som en perfekt kombo!” skriver Testgranaten.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Så tycker följarna om chipsen med smak av halloumi och srirachamayo

Och det där med nya, spännande smaker på chips är verkligen något som engagerar. Under inlägget diskuterar följarna de två kommande nyheterna från Estrella:

”Estrella hoppar på den eviga sriracha-trenden. Ska faktiskt bli genuint spännande med sriracha mayo-smak. Hoppas den är bra!”

”Oooj vad speciella!! Sjuukt intresserad av att testa halloumi, fan vad kul idé.”

”Srirachamayo låter väldigt gott! Håller med om att halloumi lät skumt.”, lyder några av kommentarerna.

När de nya smakerna lanseras är ännu oklart, men vi gissar på att vi får vänta till sommaren är något närmre.

Foto: Instagram, Estrella, TT

LÄS MER:

Nu lanseras 4 nya, spännande smaker från OLW

Estrellas nya smaker 2021 – en comeback och en riktigt oväntad nyhet

Nu kommer chipsen med smak av strawberry daiquiri