Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

GB Glace lanserar Magnumglass med guldchoklad, salt karamell och kex

08 feb, 2021 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
Magnum double gold caramel billionaire
Älskar du lyx, guld och otroliga smaksensationer? Då har GB Glace en nyhet som passar dig perfekt. Nu lanserar de nämligen sin lyxigaste glass någonsin – Magnum double gold caramel billionaire.
Annons
5 av världens konstigaste glassmakerBrand logo
5 av världens konstigaste glassmaker

Förra året släppte GB Glace två nya sorter av Magnumglassen lagom till sommaren; Magnum ruby som var en vit chokladglass med hallonswirl och ett täcke av rosa choklad, samt Magnum salted caramel & glazed almonds – en salt kolaglass som doppats i choklad med glaserade mandelbitar i.

Magnum double gold caramel billionaire – en lyxig glass i guld

Nu släpper GB sin första Magnum-nyhet 2021 och de har inte sparat på krutet. Det nya tillskottet heter Magnum double gold caramel billionaire, och i ett pressmeddelande beskriver de nyheten som sin lyxigaste glass någonsin.

”Magnum double gold caramel billionaire är en spännande kombination av gyllene krokantchoklad med krispiga kexbitar som omsluter ett lager salt karamellsås och dubbla virvlar sammetslen kex- och pekanglass.”

magnums nya guldglass

Så smakar Magnums lyxiga guldglass

Den gyllene krokantchokladen i det yttersta lagret består av kakaosmör och karamelliserat socker. Ingredienserna gör att höljet blir extra knäckigt och härligt. Dessutom har man lagt till krispiga italienska kex för att få ytterligare textur och smak i lagret.

Annons

När man väl bitit sig igenom det yttre skalet kommer man till den krämiga glassen med smak av kex och pekannöt. Glassen är dessutom omgiven av lyxig karamellsås som är smörig och salt på samma gång. Kan det bli godare?!

Här kan du köpa den nya Magnumglassen i guld

förpackningen till magnum guld

Magnum double gold caramel billionaire kommer att säljas både i kartong med fyra glassar i för 46,90 kronor, samt som stycksak, då för 25 kronor per glass. Nyheten släpps i butik under vecka 6.

Foto: GB Glace, TT

LÄS MER:

Annons