Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Grova snittar med färskost och krabba

23 sep, 2011
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Anna-Lena Bjarneberg och Lotta Bäckström

Rosépeppar är en härlig krydda till krabba och färskost.

200 g philadelphiaost
skal av 1 citron
saft av ½ citron
1½ tsk krossad rosépeppar
1 krm örtsalt
100 g rensad krabba

Till servering:
4–5 skivor grovt bröd

Beredning:

Blanda alla ingredienser utom krabban. Spar ev lite av det rivna citronskalet till garnering. Blanda ner krabbköttet sist. Bred röran på bröden. Skär i lagom stora snittar. Toppa med det sista citronskalet och lite mer krossad rosépeppar.

Annons