Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Laurent-Perrier lanserar exklusiv roséchampagne – och en matchande målarfärg!

07 jun, 2018 
AvRose-Marie Söderlund
I samband med att Laurent-Perriers exklusiva roséchampagne lanseras på Systembolaget har de tagit fram en unik färgkod inspirerad av den lyxiga rosén.
Annons

Den exklusiva roséchampagnen Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut har fått en alldeles egen färgkod – framtagen tillsammans med inredningsprofilen, designern och stylisten Madeleine Asplund Klingstedt.

– Inspirerad av Cuvée Rosés djupt rosa färg och dryckens tidlösa exklusivitet har jag tagit fram ”Laurent-Perrier Pink”. Det är en sofistikerad kulör som ska karakterisera Laurent-Perriers roséchampagne. Jag ser Laurent-Perrier Pink framför mig i inredningar, på franskt vis ackompanjerad av matchande rosor i strama buketter och självklart tillsammans med ett glas bubblande Cuvée Rosé, säger Asplund Klingstedt.

Laurent-Perrier lanserar champagnerosa målarfärg.

Färgen består till hälften av S1030-Y70R och hälften S230-Y70R, vilket ger en exklusiv rosa nyans med varma och jordiga inslag. Koden kan användas för att blanda till nyansen i valfri inomhus- eller utomhusfärg, från samtliga varumärken. Beställning sker hos din lokala färghandel.

Annons

Roséchampagnen består till 100 % av Pinot Noir och lagras minst fem år på jästfällningen. Champagnen har en krispig, frisk doft med en lätt brödighet och inslag av röda vinbär, jordgubbar, hallon, äpple och citrus. Den passar perfekt till asiatiska och indiska rätter, grillade räkor, lufttorkad skinka samt desserter med röda frukter.

Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut (nr 97059-01) kostar 549 kr och lanseras i Systembolagets tillfälliga sortiment 8 juni 2018.

Laurent-Pierrier lanserar champagnerosa målarfärg.
Laurent-Pierrier lanserar champagnerosa målarfärg.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Läs även:

Annons