Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

McDonalds släpper nutella-burgare – här kan du köpa den

13 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
Nu har det äntligen hänt. Världens första nutella-burgare, Sweety con Nutella, går nu att köpa på McDonalds. Men det finns ett problem. Du måste åka till Italien för att lägga vantarna på denna söta nyhet.
Annons

Sweety con Nutella – alltså typ ”sött med Nutella” på italienska – innehåller alltså inte något kött för den som blev förfärad av rubriken. Istället får man helt enkelt en rejäl klick hasselnötskräm i ett hamburgerbröd, lite som en fylld munk.

Den nya bakelsen kommer att säljas i Italien på McDonalds systerkoncept Mccafé som har nått framgång i stora delar av världen. På McDonalds Kungsgatan i Stockholm öppnades just en sådan shop-in-shop år 2003, men konceptet verkade inte riktigt gå hem hos svenskarna och finns inte längre kvar.

Däremot har de vanliga McDonalds-restaurangerna utökat utbudet av Mccafé-produkter sedan 2013, så det är inte helt omöjligt att vi får se nutella-burgaren även i Sverige så småningom.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons