Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Moëts lyxiga nyhet – säljer mini-champagne i sexpack

25 maj, 2017 
AvMarkus Thunberg
Fransk lyx i miniformat när Moët & Chandon släpper sexpack småflaskor champagne.
Annons

Champagne – den säkraste drycken om du vill lyxa till en grillkväll eller en helt vanlig middag. Nu kommer det franska champagnehuset Moët & Chandon med en nyhet som ytterligare höjer lyxkänslan. På Moëts amerikanska instagramkonto visar de upp den nya gulliga flaskan som säljs i sexpack för 99.95 dollar, runt 870 kronor.

”Den här nya tolkningen av det klassiska sexpacket är det perfekta sättet att lyfta vilket firande som helst, eftersom gästerna får sin egen flaska champagne”, skriver Moët & Chandon i ett pressmeddelande.

Hörde vi skål?

Än så länge finns Moëts champagnesexpack inte i Sverige, men eftersom Systembolaget redan säljer treliters- och sexlitersförpackningarna borde det inte dröja allt för länge innan de plockar in den här nyheten.

Flaskorna i sexpacket är på 187 ml styck, men redan nu finns Möet & Chandon i 200 ml-flaskor på Systembolaget för 125 kr styck.

Artikeln publicerades ursprungligen på Cafe.se.

Läs även:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons