Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

NK Saluhall lanserar Sveriges lyxigaste matkasse

05 mar, 2019 
AvRose-Marie Söderlund
Vad sägs om få din mat levererad i en lyxig väska från Acne, Mulberry eller Alexander McQueen? Det låter nästan för bra för att vara sant – men nu är det är faktiskt möjligt!
Annons

I samband med att Nordiska Kompaniet i Stockholm inviger nya NK Saluhall (reklamlänk) lanserar de Sveriges lyxigaste matkasse. Matkassen innehåller exklusiva recept och varor från saluhallen – allt levererat i en lyxig märkesväska. Yes, du läste rätt. Du får alltså väskan ”på köpet” när du beställer en av matkassarna.

Det finns tre stycken väskor att välja på:

  • Mulberry: 11 090 kr
  • Acne: 5 500 kr
  • Alexander McQueen: 17 990 kr

Matkassarna finns i begränsat antal och beställs via [email protected] (reklamlänk).

Sveriges lyxigaste matkasse från Mulberry.
Sveriges lyxigaste matkasse från Mulberry.
Sveriges lyxigaste matkasse från Acne.
Sveriges lyxigaste matkasse från Acne.
Annons
Sveriges lyxigaste matkasse från Alexander McQueen.
Sveriges lyxigaste matkasse från Alexander McQueen.

Mer om NK Saluhall

Nya NK Saluhall slår upp dörrarna den 7 mars. Saluhallen har genomgått en stor omvandling med ett nytt gastronomiskt koncept där smakupplevelsen står i centrum. Tanken är att det ska finnas något för alla matentusiaster, oavsett om man vill handla enskilda råvaror och delikatesser eller slå sig ner på någon av serveringarna för en lunch eller AW.

Annons

Handlare i hallen

NK Bröd och NK Konfektyr kommer att drivas av bagaren och konditorn Johan Sörberg, köttdisken av Johan Jureskog och Klas Ljungquists från AG Kötthandel, fiskdisken av bröderna Nils och Erik Molinder från Melanders Fisk, ostdisken av Vincent och Anna Lefèvre från Androuet Ost och baslivsmedel samt frukt och grönt av Johannes Cullberg från Paradiset. Dessutom kommer det att finnas ett generöst glassutbud från Lejonet och Björnen samt hälsosam mat och dryck från Dr. Mat.

Läs även:

Annons