Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Nu finns en vinhållare till badkaret – här är höstens bästa pryl!

18 okt, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Hur många gånger har man inte legat i badkaret och längtat efter ett glas rött men insett att det inte är någon bra idé att ställa glaset på den blöta badkarskanten? Alldeles för många! Nu finns det dock en lösning – här är vinglashållaren.
Annons

Alla vi som testat att ställa ett vinglas på badkarskanten eller i duschhyllan har märkt att det ofta blir väldigt…blött. Och i många fall riskerar glaset att ramla ner och antingen krossas mot golvet eller spilla ut allt vin i badkaret.

Som tur är har företaget SipCaddy insett hur stor efterfrågan är och lanserat en glashållare med sugpropp, stark nog att hålla vinglas, ölburkar och till och med snacks.

Tänk vilka möjligheter som nu är helt vidöppna! En romantisk stund i badkaret med champagne är plötsligt fullt möjligt. Egentid med ett glas vin? Det går det med. Äta frukost i duschen? Absolut!

Annons

Glashållarna finns att köpa på Sipcaddy.com och de fraktar även till Sverige. En glashållare kostar cirka 140 kronor, exkl. frakt.

Men det bästa av allt? De har en ”Give Away-policy” som innebär att om du laddar upp en bild på din Sipcaddy på Instagram och Sipcaddy själva repostar den får du – och en vän – en varsin hållare till.

Annons