Rosévinvarumärket Cuvée Madame lanserade förra året ett uppmärksammat rosa vinhus i Gamla Stan i Stockholm. Huset fungerade som festlokal, kontor och poddstudio. Detta för att visa en modern tolkning av vad ett vinhus kan vara.

Exklusiv chaufförtjänst

Den 7 maj, lagom till rosésäsongen drar igång, lanserar varumärket en exklusiv och kostnadsfri (!) chaufförtjänst. Bilen, en rosafärgad Porsche, kommer komplett med chaufför och kyld dryck. Den kommer främst att finnas tillgänglig i Stockholmsområdet, men kommer även att åka på en rad events som Almedalen, Falsterbo Horseshow och tennisveckan i Båstad i sommar.

– Cuvée Madame är ett modernt varumärke som i en väldigt traditionell bransch gillar att göra saker annorlunda. Förra året var det en nytolkning av begreppet vinhus och i år är det vår chaufförtjänst. Vi är toppklass när det kommer till vin, och vi vill också erbjuda vår målgrupp att färdas på ett toppklassigt sätt, närmare bestämt i en härligt rosa Cuvée Madame bil, säger Anna André Jeppe, VD Contemporary Wines.

Bilen kan bokas kostnadsfritt av medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.

Bilen kan bokas kostnadsfritt av medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.

Tjänsten är kostnadsfri och kommer finnas tillgänglig för medlemmar i Cuvée Madames vinklubb. Ansökan om medlemskap görs via [email protected]. Därefter kan man utan kostnad beställa skjuts när man vill göra entré på ett stilfullt sätt.

Följ bilens framfart via Cuvée Madames Instagram, @cuveemadame.

Läs också:

Rosévin som passar till lax – bästa tipsen!

6 enkla drinkar med rosévin