Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nu kan du boka gratis skjuts – i en rosé-Porsche!

07 maj, 2019 
AvRose-Marie Söderlund
Vad sägs om att boka kostnadsfri skjuts med en roséfärgad Porsche (fylld med kyld dryck!) i sommar? Det är nu möjligt via Cuvée Madames vinklubb.
Annons

Rosévinvarumärket Cuvée Madame lanserade förra året ett uppmärksammat rosa vinhus i Gamla Stan i Stockholm. Huset fungerade som festlokal, kontor och poddstudio. Detta för att visa en modern tolkning av vad ett vinhus kan vara.

Exklusiv chaufförtjänst

Den 7 maj, lagom till rosésäsongen drar igång, lanserar varumärket en exklusiv och kostnadsfri (!) chaufförtjänst. Bilen, en rosafärgad Porsche, kommer komplett med chaufför och kyld dryck. Den kommer främst att finnas tillgänglig i Stockholmsområdet, men kommer även att åka på en rad events som Almedalen, Falsterbo Horseshow och tennisveckan i Båstad i sommar.

– Cuvée Madame är ett modernt varumärke som i en väldigt traditionell bransch gillar att göra saker annorlunda. Förra året var det en nytolkning av begreppet vinhus och i år är det vår chaufförtjänst. Vi är toppklass när det kommer till vin, och vi vill också erbjuda vår målgrupp att färdas på ett toppklassigt sätt, närmare bestämt i en härligt rosa Cuvée Madame bil, säger Anna André Jeppe, VD Contemporary Wines.

Bilen kan bokas kostnadsfritt av medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.
Bilen kan bokas kostnadsfritt av medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.

Tjänsten är kostnadsfri och kommer finnas tillgänglig för medlemmar i Cuvée Madames vinklubb. Ansökan om medlemskap görs via [email protected]. Därefter kan man utan kostnad beställa skjuts när man vill göra entré på ett stilfullt sätt.

Följ bilens framfart via Cuvée Madames Instagram, @cuveemadame.

Läs också:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons